Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina și-au pus verighetele. Tinerii urmează să se căsătorească civil

Dima și Sabrina, foștii concurenți din sezonul 7 Mireasa, și-au pus verighetele. Tinerii urmează să se căsătorească civil în luna iulie. Iată ce imagini emoționante au publicat pe rețelele sociale.

Colaj cu Dima și Sabrina din sezonul 7 Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Dima și Sabrina, foștii concurenți din sezonul 7 Mireasa, și-au pus verighetele | Antena 1 & Instagram

Dima și Sabrina, foștii concurenți din casa sezonului 7 Mireasa, sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut în cadrul reality show-ului, unde au reușit să se îndrăgostească unul de celălalt.

Povestea lor de iubire a acaparat atenția telespectatorilor și a generat discuții. Deși au ieșit din competiție pe rând, cei doi au decis să rămână împreună și afară. Mai mult decât atât, aceștia și-au propus să se căsătorească civil luna viitoare, pe data de 7 iulie 2023.

La scurt timp de la vestea care i-a bucurat pe susținătorii lor, Dima și Sabrina au revenit cu un nou anunț important despre stadiul în care se află relația lor. Postarea făcută de tânără a luat pe toată lumea prin surprindere.

Dima și Sabrina din sezonul 7 Mireasa și-au pus verighetele

Pentru că sunt foarte activi în mediul online și preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor, Dima și Sabrina au decis să spună tuturor că au făcut un nou pas.

Cei doi și-au pus verighetele, chiar dacă nu și-au unit destinele încă. Tânăra a distribuit pe contul de Instagram mai multe imagini cu superbele bijuterii.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Sabrina și Dima și-au ales nașii de cununie. Cum au dat vestea | Foto

„Binecuvântată de Dumnezeu. 10.06.2023 ♾️”,a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dima nu s-a putut abține și i-a comentat imediat la postare viitoarei sale soții.

„Ufletu pe viață ❤️”, a zis el.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Momentul în care Sabrina a părăsit casa. Dima a venit la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-și lua logodnica

„Te iubesc, suflet ❤️”, i-a răspuns Sabrina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 3. Cum arată Maria Roman în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere. În ce ipostază s-a lăsat poz...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x