Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Sabrina și Dima se căsătoresc civil. Când va avea loc marele eveniment

Sabrina și Dima din sezonul 7 se căsătoresc. Anunțul a fost făcut de tânără pe rețelele sociale. Iată când urmează să facă marele pas, cununia civilă.

Colaj cu dima și sabrina din sezonul 7 Mireasa Galerie
Sabrina și Dima din sezonul 7 se căsătoresc | Antena 1

Sabrina și Dima s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa. Povestea de dragoste dintre cei doi a început timp, însă parcursul lor în competiție a avut un deznodământ dificil.

Dima a fost descalificat pe 23 mai, iar Sabrina a fost eliminată pe 26 mai. Băiatul a venit să-și ia logodnica și a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii. Sabrina a fost nominalizată să plece din casa Mireasa cu 5 din 6 voturi.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”

La scurt timp de la plecarea lor din competiția show-ului matrimonial, cei doi au făcut un anunț neașteptat. Se pare că foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa urmează să se căsătorească civil în scurt timp.

Când se vor căsători Dima și Sabrina din sezonul 7 Mireasa

Tânăra nu s-a putut abține și a împărtășit cu oamenii din mediul online o veste de-a dreptul neașteptată. Se pare că cei doi s-au decis să se căsătorească civil pe data de 7 iulie 2023, iar anunțul a fost făcut în mediul online.

Toată lumea a rămas cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare atât de repede.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce și-au spus Dima și Sabrina înainte ca băiatul să plece din competiție. Ce reacție a avut fata

„Salvați data!”, a scris Sabrina.

De asemenea, cei doi au făcut mai multe dezvăluiri despre cununia civilă într-un live.

„O să facem doar starea civilă”, a mărturisit Dima.

„Cununia religioasă o să fie după acest eveniment, luni o să primim răspunsul legat de locație pentru că a fost weekend. Dar da, am găsit locație. O să vedeți, nu o să fie o cununie clasică. Cum v-am surprins de fiecare dată, probabil o să vă surprindem și de data asta. ”, l-a completat Sabrina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 6. Adina Miuleasa, în cea mai sexy ipostază la plajă. Cum s-a pozat fosta concurentă a emisiunii... Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Miruna și Valentin sunt împreuna...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x