Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Sabrina și Dima și-au ales nașii de cununie. Cum au dat vestea | Foto

Sabrina și Dima au anunțat că se vor căsători civil luna viitoare, iar acum, cei doi au anunțat că și-au ales nașii. Cum au dat vestea cea mare.

colaj foto Dima și Sabrina de la Mireasa sezon 7 Galerie
Sabrina și Dima au anunțat că se vor căsători civil luna viitoare, iar acum, cei doi au anunțat că și-au ales nașii. Cum au dat vestea cea mare. | Antena 1 / Instagram

Dima și Sabrina s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa și au legat o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi au trecut prin multe în timpul emisiunii, mai ales pe finalul participării lor, când, chiar ei au recunoscut că nu se mai simt bine în casă. Dima a fost descalificat din emisiune, iar la câteva zile, în gală, și Sabrina a fost votată de public pentru a pleca acasă. Astfel, acum cei doi își trăiesc povestea de dragoste în afara casei și deja fac planuri pentru nuntă.

Sabrina și Dima și-au ales nașii de cununie

La scurt timp de la plecarea din casă cei doi au anunțat că se vor căsători civil și le-au spus urmăritorilor din mediul online că au stabilit deja data. Cei doi vor spune cel mai important „da” din viața lor pe 7 iulie. Și cum nu se poate să se căsătorească fără nași, se pare că cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și deja și-au ales părinții spirituali.

Mireasa, sezonul 7. Sabrina și Dima se căsătoresc civil. Când va avea loc marele eveniment

Într-o postare din mediul online, Sabrina le-a dezvăluit fanilor că a mers alături de Dima să-și ceară nașii. Nu se știe cine îi va cununa pe cei doi, însă fosta concurentă din casa Mireasa a postat o imagine cu un tort pe care scrie „Vreți să fiți nașii noștri?”.

Sabrina și-a schimbat numele de fată de pe Instagram

Deși încă nu s-au cununat și Sabrina nu a luat numele lui Dima, se pare că aceasta nu a mai avut răbdare și deja și-a schimbat numele de pe Instagram. În postările din mediul online, Sabrina se intitulează deja „doamna Maria”, numele de familie al lui Dima. În plus, și la profil, Sabrina și-a schimbat numele de fată cu numele de familie al logodnicului ei.

La scurtă vreme după ce au ieșit din casa Mireasa, Sabrina și Dima au oferit mai multe detalii despre marele eveniment din viața lor.

„O să facem doar starea civilă”, a mărturisit Dima.

„Cununia religioasă o să fie după acest eveniment, luni o să primim răspunsul legat de locație pentru că a fost weekend. Dar da, am găsit locație. O să vedeți, nu o să fie o cununie clasică. Cum v-am surprins de fiecare dată, probabil o să vă surprindem și de data asta. ”, l-a completat Sabrina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x