Antena Căutare

Ana și Alex sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa

Relația dintre cei doi a fost una cu suișuri și coborâșuri în competiția Mireasa. Alex a avut parte de o surpriză când a văzut că fosta lui iubită, Adelina, se află în competiție.

Ana și Alex sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa Galerie
Relația dintre cei doi a fost una cu suișuri și coborâșuri în competiția Mireasa | Antena 1

Ana a avut o încercare de a forma un cuplu cu Marius, dar și-a dar seama rapid că băiatul nu este pe sufletul ei. După ce Alex a discutat din nou cu Adelina, Ana s-a mai liniștit și cei doi s-au declarat un cuplu.

Ana și Alex sunt susținuți de familie

Problemele cu Adelina au trecut rapid de Ana, dar Alex a avut și el parte de răbdare atunci când Ana se distra prea mult la petreceri. Cei doi s-au apropiat foarte mult, iar pasul până la căsătorie a fost unul foarte mic. Alex a cerut-o în căsătorie în emisia live, iar cei doi au avut o poveste de dragoste impresionantă.

Mama lui Alex a spus că din afara casei lucrurile s-au văzut diferit și că atunci când a văzut-o pe Ana și-a dat seama că este genul lui de fată. În finala Mireasa, mama lui Alex a ținut-o numai de mână pe viitoarea noră și au fost foarte apropiate.

Tatăl Anei a spus că prezența Adelinei i-a ajutat pe cei doi să fie un cuplu sudat și chiar dacă nu le-a fost ușor, au trecut foarte bine peste tot.

Alex și Ana au avut un fantasy date

Ana și Alex au avut un date la mare înainte de marea finală a sezonului 4 Mireasa. Cei doi au luat parte la spectacolul naturii, dar și-au amintit cu drag și de primele lor interacțiuni.

Cei doi pornesc de acum în aventura vieții lor. Au avut parte de ultimele clipe împreună, în intimitate și și-au spus ultimele gânduri înainte de a face cel mai important pas din viața lor. Declarațiile de iubire nu au lipsit nici ele, iar Ana a spus că este convinsă de faptul că va avea cea mai frumoasă viață alături de Alex.

Vor lua lucrurile pas cu pas, iar acum privesc cu încredere deplină spre viitorul lor împreună. Își doresc o familie frumoasă împreună.

Maria și Marius sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa... Finala sezonului 4 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 19 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x