Antena Căutare

Andreea și Radu, apariție rară la TV. Fosta concurentă de la Mireasa a povestit ce probleme a întâmpinat când a născut

Andreea și Radu de la Mireasa, foști concurenți în sezonul 2, respectiv 3, au fost prezenți la XNS. Cei doi au vorbit despre logodnă și fetița lor, rodul iubirii pe care și-o poartă reciproc.

colaj de imagini cu radu si andreea de la mireasa sezon 2 si 3 Galerie
Andreea și Radu de la Mireasa, foști concurenți în sezonul 2, respectiv 3, au fost prezenți la XNS. Cei doi au vorbit despre logodnă și fetița lor, rodul iubirii pe care și-o poartă reciproc. | Antena 1

Andreea a născut în urmă cu câteva luni. Tânăra a mărturisit că a avut o sarcină toxică, iar nașterea a fost una dificilă. Micuța Eden Maria a venit pe lume după 22 de ore de travaliu și o cezariană de urgență.

Andreea de la Mireasa sezon 2 a povestit ce probleme a întâmpinat când a născut

”A fost un travaliu de 22 de ore, groaznic. Mă așteptam să fie nașterea puțin mai ușoară decât în România. Adică acolo, în Anglia, mai multe posibilități, mai multe variante de naștere. Din păcate a fost opus. (...) Pe parcursul sarcinii, moașa mea mi-a spus că o să fie puțin mare fetița. A avut 4 kilograme jumătate. După o zi de travaliu, m-au băgat în cezariană de urgență. Nu avea loc să iasă. Era totul pregătit, dilatarea era maximă, de 10, dar nu... A fost prea mare, punea presiune pe coloană.”, a povestit Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a ezitat Antonio când Sabrina l-a rugat să folosească amuleta pentru a o salva de la eliminare

Aceasta a stârnit amuzamentul celor din platou când a mărturisit că l-a strâns pe Radu de gât, în sala de naștere. ”De față cu mama lui, eu îl strângeam de gât”, a zis fosta concurentă.

Andreea și Radu au povestit și cum a decurs cererea în căsătorie. Se pare că Radu și-a luat inima în dinți chiar de ziua lui, când au mers într-un club plin de români, în Anglia.

Atunci, băiatul a păcălit-o că vrea să-i facă un dans și a cerut-o în căsătorie.

Andreea și Radu de la Mireasa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Andreea și Radu de la Mireasa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi foști concurenți s-au cunoscut în afara competiției, după ce parcursul lor în casă s-a încheiat.

În sezonul 2, Andreea s-a și căsătorit, însă mariajul ei a ajuns la final din cauza violenței domestice. De cealaltă parte, Radu a participat în sezonul 3, însă norocul nu i-a surâs. Nu a găsit în casa Mireasa fata visurilor lui. Iată că s-a întâmplat afară, când a cunoscut-o pe Andreea.

Fata își vindeca inima după eșecul cu Alexandru și au decis să-și dea o șansă. La ceva timp după ce au început relația, Andreea a luat avionul și a mers la iubitul ei. Radu locuia în Londra de ceva vreme, acolo unde se și stabilise. Fata nu a mai plecat de acolo și iată că acum familia lor s-a mărit.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce s-a întâmplat în pauză, după ce s-a aflat rezultatul cursei de eliminare. Înțepături între Sabrina și Simona

Mireasa sezon 7. De ce a ezitat Antonio când Sabrina l-a rugat să folosească amuleta pentru a o salva de la eliminare... Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x