Antena Căutare

Antonio și Maria din sezonul 7 Mireasa, prima apariție televizată după ce și-au înscenat despărțirea. Ce plănuiesc în viitor

Maria și Antonio au aut o apariție la Antena Stars, unde au explicat de ce și-au înscenat despărțirea și ce au de gând să facă în viitorul foarte apropiat.

Antonio și Maria în negru, lângă perete Galerie
Antonio și Maria din sezonul 7 Mireasa au dat un interviu la TV | Antena 1

Antonio și Maria le-au dat de înțeles fanilor că s-au despărțit, iar au apărut împreună în online și au anunțat că totul a fost un joc. Cei doi câștigători ai sezonului 7 Mireasa au intrat în direct la XNS pentru a explica de ce „s-au jucat”.

Soțul Mariei a precizat că cei mai aporpiați susținători ai lor cunoșteau situația, iar jocul a fost pentru cei care au spus despre ei că s-au despărțit, doar pentru că nu au postat de câteva zile în online imagini împreună.

„Totul a fost un joc de la început. Anumite persoane apropriate nouă au știut de la început cum a fost. Noi n-am intrat pe rețelele sociale o săptămână și lumea a început să ne dea despărțiți. Noi avem anumiți oameni importanți care au știut. Nu ne-am jucat cu fanii, cine a fost apropiat de noi a știut. Multă lume ia mediul online mult mai în serios decât îl luăm noi”, a spus Antonio.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Anunțul făcut de Maria după ce Antonio a postat sigla unui cabinet notarial: ”Nu-mi găsesc cuvintele”

Cum au apărut Antonio și Maria de la Mireasa la TV după ce și-au înscenat despărțirea

Întrebați ce planuri au de viitor, Antonio și Maria au pecizat că și-au menținut obiectivul de a pleca în Marea Britanie.

„Noi dorim să plecăm în Anglia, am rezolvat încurcăturile cu buletinul. Avem planuri de viitor și cu o afacere. Cât am stat acasă nu ne-am angajat pentru că aveam de gând să plecăm”, au mai spus cei doi soți la Antena Stars.

Citește și: Maria și Antonio, la Mireasa Capriciile Iubirii. La ce întrebare au refuzat să răspundă cei doi tineri - VIDEO

Despre fiul ei, Maria a spus că nu-l poate lua momentan în Anglia fiind cu școala, dar îl va lua după ce va aranja toate lucrurile acolo.

Citește și: Gabriela din sezonul 6 Mireasa, apariție adorabilă cu fiul ei, la câteva zile de la botez. Cum l-a surprins pe Tudor

„Ajungând acolo, punând lucrurile la punct, o să-l luăm și pe Amir”, a spus soția lui Antonio.

„Anumite lucruri trebuie să sacrifice pentru că nu ai cum să le ai pe toate. Nu e sacrificat copilul. E o perioadă cu copilul”, a spus Antonio.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, ipostază „fierbinte” la plajă. Cum s-au lăsat fotografiați foștii câștigători

Mireasa sezonul 8. Mama lui Alex și-a spus părerea despre Andreea. Cum vede apropierea celor doi tineri... Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x