Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea: ”Dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm niște oase?!”

Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea. Cei doi au dat de înțeles că s-au separat prin mai multe postări, iar acum au recunoscut că a fost o farsă.

colaj de imagini cu antonio si maria de la mireasa sezonul 7 Galerie
Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea. Cei doi au dat de înțeles că s-au separat prin mai multe postări, iar acum au recunoscut că a fost o farsă. | Antena 1

Maria și Antonio au recunoscut că despărțirea a fost o farsă. Cei doi concurenți au făcut live-uri pe Tiktok și au explicat de ce au luat această decizie.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Anunțul făcut de Maria după ce Antonio a postat sigla unui cabinet notarial: ”Nu-mi găsesc cuvintele”

Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea: ”Dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm niște oase?!”

”Știați, știați, voi tot știați, dar nu ați știut bine. Am vrut să vă dovedim încă o dată că, oricum ar fi viața noastră, voi nu aveți de unde să știți cum va fi. Nu aveți cum să vă dați seama din social media. Ați vorbit, ne-ați rupt. Nu am intrat o săptămână, o săptămână nu am intrat și ați intrat că ăla are la follow, că ăla face, că ăla face. Am zis ”hai, mă, dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm oase?!” V-am dat niște oase, le-ați ros 2-3 zile... Dacă era după mine, vă mai lăsam să mai roadeți o săptămână”, a zis Antonio.

Maria a intervenit: ”Eu nu am inima asta pentru că am primit atât de multe mesaje și atât de multe telefoane de la toată lumea. Fetelor, femeilor, vă ador. Vă mulțumesc pentru toată susținerea asta și cât de feministe convinse sunteți voi și așa. Sunteți fără cuvinte. Îmi pare rău”.

Citește și: Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa 7, le-au dat de înțeles fanilor că s-au despărțit. Ce mesaje au transmis cei doi

Antonio și-a cerut și el scuze: ”Și mie îmi pare rău. Îmi cer scuze la toate doamnele. A trebuit să facem chestia asta. Ne pare rău că v-am ținut în suspans și ați simțit lucrurile astea. Am primit multe mesaje, sunt femei care chiar au plâns pentru noi și încă o dată ne-ați dovedit că susținerea voastră este și afara casei. Noi chiar am fost și suntem altceva. Ne pare rău pentru chestia asta, chiar nu mai puteam să apărem pe site-uri care trebuiau să... astea sunt dedicate la ce se întâmplă acum în sezonul 8 și tot puneți postări despre noi. V-am dat oase, ați ros”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 7. Anunțul făcut de Maria după ce Antonio a postat sigla unui cabinet notarial: ”Nu-mi găsesc cuvintele”... Mireasa, sezon 8. De ce s-a întors doamna Anina, deși era hotărâtă să plece din emisiune. Ce a spus doamna Mirela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x