Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Anunțul făcut de Maria după ce Antonio a postat sigla unui cabinet notarial: ”Nu-mi găsesc cuvintele”

Maria și Antonio de la Mireasa sezonul 7 au șters imaginile de cuplu de pe social media, iar fanii s-au gândit la o posibilă despărțire.

maria, antonio de la mireasa sezonul 7 Galerie
Maria și Antonio de la Mireasa sezonul 7 au șters imaginile de cuplu de pe social media, iar fanii s-au gândit la o posibilă despărțire. | Antena 1

În ultimele zile, cei doi au postat mai multe citate care dădeau de înțeles că suferă, însă nu au confirmat zvonurile legate de presupusa separare.

În cursul zilei de 25 octombrie 2023, Maria și Antonio au publicat noi imagini, iar fata a dat asigurări că va intra live și va discuta despre ce se vorbește.

S-a întâmplat după ce băiatul a încărcat imaginea unui cabinet notarial, dând de înțeles că au și divorțat.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Cine este Alex, noul concurent. Băiatul a copilărit pe o insulă din Grecia

”Hai să fie totul oficial dacă așa ai vrut să fie”, a scris el lângă imagine. Cuvintele duc cu gândul la ideea că Maria a fost cea care a inițial despărțirea și sigla cabinetului notarial dă de înțeles că deja ar fi divorțat.

La câteva minute după postarea lui Antonio, soția lui a revenit cu un anunț: ”Da, fac acest story cu greu, nu-mi găsesc cuvintele. Am primit foarte multe mesaje, foarte multe apeluri. A sunat telefonul încontinuu, știu că sunteți îngrijorați, îngrijorate. Diseară o să intru live, să lămuresc puțin situația în care mă aflu... Rămâne să revin cu ora la care voi intra live.”

Rămâne de văzut ce va anunța Maria și dacă relația lor s-a încheiat ori dacă este vorba despre o glumă. Reamintim că nu este prima farsă pe care cei doi o fac, fosta concurentă a mai anunțat pe Tiktok că este însărcinată, iar ulterior a revenit spunând că a fost o glumă.

Citește și: Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. De ce a lipsit Andreea din emisia live. Colegii ei s-au îngrijorat

Maria și Antonio, poveste de dragoste cu răsturnări de situație. Cum au ajuns să se îndrăgostească

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Tânărul care a împlinit 30 de ani chiar în casa Mireasa a venit însoțit de doamna Viorica, însă aceasta nu a rămas mult timp în emisiune, din cauza unei probleme de sănătate. Totuși, doamna Viorica a avut timp să-l dea de gol pe tânăr, care a intrat în casă cu gândul că i-a atras atenția Giulia. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din casa Mireasa, pentru că parcursul lui Antonio nu avea să fie deloc liniar.

Primul date pe care l-a avut Antonio a fost unul neobișnuit: cu Giulia și Maria în același timp. Deși Antonio a spus atunci că ar mai merge la un date cu Giulia, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece apropierile cu Maria deveneau din ce în ce mai dese.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Claudia Shik se căsătorește. Când va avea loc nunta religioasă și cum a făcut anunțul pe rețelele sociale

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Cei doi au avut o discuție la petrecere, care s-a încheiat cu un sărut de despărțire, inițiat de Maria, așa cum s-a precizat ulterior în repetate rânduri. La scurt timp după sărut Antonio s-a apropiat de Giulia, care a părăsit casa Mireasa după câteva zile. La task-ul cabinei telefonice Antonio a ieșit câștigător. Atunci el a mărturisit că s-a gândit la varianta de a o invita pe Maria la hotel pentru a vedea cum se comportă fără camerele video, însă comentariile ei din timpul task-ului l-au făcut să se răzgândească.

Antonio a primit atunci ca variantă de premiu posibilitatea de a o invita pe Beatrice de la Capricii în casa Mireasa. Beatrice nu a onorat invitația atunci, iar la scurt timp casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri. Acela a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie. Fanii Mireasa au îmbrățișat această împăcare și i-au clasat pe ambii în top. Atât Antonio cât și Maria și-au scos la iveală laturi mai bune, care le-au permis să se îndrăgostească unul de celălalt.

Totuși, familia lui Antonio s-a declarat împotriva acestei relații, mama băiatului fiind nemulțumită de comentariile pe care fata le-a avut la adresa lui, pe când ei erau despărțiți.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa sezon 8, 25 octombrie 2023. Cine este Alex, noul concurent. Băiatul a copilărit pe o insulă din Grecia... Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea: ”Dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm niște oase?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x