Antena Căutare

Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el

Blaze de la Mireasa a publicat o imagine adorabilă cu chipul fetiței lui, Jessica Ilinca, pe care o iubește foarte mult.

Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el Galerie
Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el | Antena 1

Blaze și Iza au devenit părinții unei fetițe adorabile cu care se mândresc pe rețelele de socializare cu fiecare ocazie. Aceștia împărtășesc cu fanii lor destul de des imagini și clipuri cu micuța, însă imaginile care au apărut de curând pe contul lui Blaze de Instagram au topit inimile tuturor.

Blaze, imaginea adorabilă cu micuța lui, Jessica Ilinca. Cât de adorabilă este și ce a scris bărbatul peste fotografie

Cei doi foști concurenți de la Mireasa au devenit de curând părinți, iar din rodul iubirii lor a apărut micuța Jessica Ilinca, cea care le-a umplul inimile amândurora și care le-a întregit familia.

Iza și Blaze de la Mireasa sezonul 3 au anunțat ce nume va purta micuța lor, iar bărbatul a făcut primele declarații despre acest subiect. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și pare că dragostea lor este la cel mai înalt nivel.

Iată ce imagine adorabilă a postat Blaze cu micuța lui:

Iza și Blaze au anunțat care va fi numele pe care fiica lor îl va purta. Blaze a oferit primele declarații după ce a anunțat că Iza a născut. Iată ce a ținut să declare:

„Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea. Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. A născut prin cezariană. Am și o filmare cu fetița, dar momentan am decis să nu pun nimic, să treacă câteva zile și după vă voi arăta și vouă tot. Este frumoasă foc!”, a declarat el, potrivit spynews.ro.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Cât de frumoasă este fiica Izabelei și a lui Blaze. Foștii concurenți au publicat prima imagine cu chipul fetei

Cei doi au ales un nume special pentru micuța lor, cu care au emoționat pe toată lumea.

„Jessica Ilinca. Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a mai adăugat acesta.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze au devenit părinții unei fetițe. Mesajul pe care fostul concurent l-a scris în mediul online

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubirea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa sezon 7. Ce a făcut Hatice după conflictul fetelor cu Maria: ”Iată la ce se ajunge...”... Claudia Shik, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 2 s-a căsătorit! Imagini de la frumosul eveniment. Cum a arătat roc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x