Antena Căutare

Ce a postat Ionela pe rețelele sociale după ce a părăsit casa Mireasa. Postarea care a atras atenția fanilor

După eliminarea din casa Mireasa în urma cursei de eliminare care a avut loc vineri, Ionela și-a luat la revedere de la concurenți și-a făcut bagajele și a plecat acasă.

colaj ionela mireasa Galerie
După eliminarea din casa Mireasa în urma cursei de eliminare care a avut loc vineri, Ionela și-a luat la revedere de la concurenți și-a făcut bagajele și a plecat acasă. | A1 & Instagram

Ionela a spus că a învățat multe lecții cât a participat la Mireasa, una dintre cele mai importante fiind aceea de-a lua singură decizii.

Cum s-a fotografiat Ionela după ce a ieșit din casa Mireasa

De asemenea, ea a spus că a învățat și să fie mai puternică și să nu ia toate lucrurile persoanal. Chiar dacă inițial a ieșit din casa Mireasa pentru că mama ei o chema acasă, concurenta și-a dorit să se întoarcă pentru Albert cu care deja începuse o relație.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Ionela

Articolul continuă după reclamă

Se pare că lui Albert i se schimbaseră gândurile între timp, având în vedere că atunci când a plecat, Ionela nici măcar nu și-a luat revedere de la el și nu luase cu ea nici ursulețul pe care îl primise cadou de la concurent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată ce a reintrat în casă pentru a doua oară, Ionela a înțeles că relația cu Albert s-a destrămat și concurenta a fost foarte tristă o vreme, timp în care se gândea că ar părăsi competiția.

Într-un final a ajuns să se obișnuiască în casă, să se împrietenească cu fetele și să spere că va intra un băiat și pentru ea. Din păcate, în gala de vineri, unde a intrat în cursa de eliminare alături de Cristian, Ionela a fost eliminată.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei îi sperie pe toți

Concurenta părea resemnată la plecarea din casa Mireasa și s-a întors acasă în Chișinău la părinții ei. În prima seară acasă, Ionela a decis să petreacă, așa că a ieșit cu o prietenă de-a ei în club unde au dansat și au băut cocktailuri.

Ionela a postat câteva videouri pe Instagram alături de prietena ei blondină. Tot pe Instagram, Ionela a postat și o fotografie cu ea, alături de un buchet imens de trandafiri. Fanii ei se întrebau de la cine ar fi primit flori fosta concurentă Mireasa. Ionela purta o rochie albastră extrem de scurtă, care i-a pus în valoare silueta sculptată.

Fanii au reacționat imediat și fotografia a strâns rapid sute de like-uri. În secțiunea de comentarii, mulți dintre urmăritorii săi o complimentau pentru cât e de frumoasă.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Reacția la cald a Ionelei după ce a fost eliminată. "A fost o experiență foarte frumoasă, dar până la urmă..."

Se pare că Ionela plănuiește să se distreze o vreme și să profite de faptul că s-a întors acasă la Chișinău.

Bogdana de la Mireasa și Liviu, fotografie de senzație împreună. La ce eveniment au participat împreună și cum au apărut... Noi detalii despre starea căsniciei lui Mihai de la Mireasa cu Hatice. Ce a apărut în mediul online de curând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x