Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Ionela

În cursa de eliminare care a fost valabilă până în gala de pe 24 mai 2024 de la Mireasa s-au aflat 2 concurenți: Cristian și Ionela. Simona Gherghe a anunțat rezultatul!

Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Ionela Galerie
Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Ionela | Antena 1

Cursa de eliminare a fost între Cristian și Ionela, iar cei doi concurenți au transmis câte un mesaj prin care să mărturisească ceea ce simt.

„Mi-aș dori ca telespectatorii să mă păstreze în casa Mireasa pentru că sunt în așteptarea noilor concurenți și pentru că vreau să mă mărit și să îmi găsesc persoana potrivită” a spus Ionela.

Cristian a recunoscut că este conștient de faptul că publicul nu îl iubește atât de mult, dar repetă din nou că nu vede o problemă în această situație.

„Publicul nu mă iubește atât de mult datorită poziției pe care o am în ziua aceasta, dar nu am urmărit să fiu singur, tocmai de aceea am venit aici. Să îmi găsesc pe cineva chiar cu riscul de a nu fi iubit de către public”

Publicul Mireasa a răspuns pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1 la întrebarea: „Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa?”, opțiunile de vot fiind: Cristian și Ionela.

În gala de pe 24 mai 2024 Simona Gherghe a anunțat cine părăsește casa Mireasa, conform dorinței telespectatorilor.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cristian a recunoscut că nu simte să se căsătorească. Tânărul a început să își strângă lucrurile

Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Ionela. Ce a votat publicul Mireasa

Simona Gherghe a anunțat cum a votat publicul la cursa de eliminare la care s-au aflat cei doi concurenți.

„Un vot foarte strâns! Cu 56,5% dintre voturi părăsește casa Mireasa: Ionela!”

În urma cursei de eliminare publicul a votat ca Ionela să părăsească emisiunea!

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei îi sperie pe toți

Iată cum au decis mamele să blocheze concurentele!

Doamna Viorica a blocat-o pe Adriana.

Doamna Floarea a blocat-o pe Ionela.

Doamna Daniela a blocat-o pe Cristina.

Doamna Mariana a blocat-o pe Adriana.

Doamna Iuliana a blocat-o pe Adriana.

Mama săptămânii este doamna Viorica.

Mireasa săptămânii este Delia.

Locul 2: Laura

Locul 3: Maria

Mirele săptămânii este Cristian.

Locul 2: Ștefan

Locul 3: Albert

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cine intră în cursa de eliminare. Concurenții au decis... Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cristian a recunoscut că nu simte să se căsătorească. Tânărul a început să își strângă luc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x