Antena Căutare

Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă

Anda, una dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul "Mireasa," a atras recent atenția publicului prin absența sa neașteptată de pe platformele de socializare.

Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă Galerie
Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă | Antena 1

Cu toate că Anda Catană de la Mireasa nu a mai postat nimic de mult timp, ultima sa apariție în mediul online a fost un video surprinzător filmat la salonul de make-up. Ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor a fost transformarea uluitoare pe care a suferit-o, sub atenta îndrumare a unui make-up artist talentat.

Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online, filmată de make-up artist

Filmarea, postată de specialistul în frumusețe pe propriul său cont de Instagram, a generat o avalanșă de întrebări cu privire la motivele ascunse ale absenței prelungite a Andei din mediul virtual.

În videoclip, Anda strălucește în lumina oglinzii de la salon, dezvăluind o imagine nouă și proaspătă. Cu un machiaj sofisticat și o atitudine misterioasă, ea pare să fie fericită ți împlinită. Fanii ar putea remarca faptul că această schimbare ar putea fi asociată cu evenimente neașteptate din viața personală a vedetei.

Conturile lor de Instagram au sugerat că Anda și partenerul său de la Mireasa, Leo, s-ar fi despărțit recent. Analizând profilele lor de Instagram, observăm că toate pozele în care apar împreună au fost șterse, semnalând o posibilă ruptură între cei doi. Cu toate acestea, niciunul dintre cei implicați nu a făcut vreo declarație oficială, lăsând fanii într-un con de umbră și speculații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezele împreună

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Citește și: Anda și Leo de la Mireasa s-au despărțit? Cei se întâmplă pe conturile lor de socializare și ce gest au făcut

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa, sezon 6. Raluca a împlinit 33 de ani. Cum a petrecut de ziua ei de naștere... Mireasa, sezon 8. Adrian, nou mesaj pe rețelele sociale, la două zile după ce a părăsit emisiunea. Are legătură cu Daria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x