Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Adrian, nou mesaj pe rețelele sociale, la două zile după ce a părăsit emisiunea. Are legătură cu Daria

Adrian, fostul concurent al sezonului 8 Mireasa, a făcut mai multe postări în online de când a părăsit emisiunea. Una dintre ele are legătură cu Daria.

Colaj cu Adrian și Daria Galerie
Adrian a publicat un mesaj despre Daria, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Adrian a fost foarte activ în mediul online după ce a ieșit din casa Mireasa. Tânărul a publicat mai multe imagini realizate în perioada în care s-a aflat în emisiune. în una dintre imaginilie publicate pe Instagram de Adrian tânărul apare ținând-o în brațe pe Daria.

Adrian a ținut să scrie și un mesaj în dreptul fotografiei: „Nimic nu e întâmplător”, a scris Adrian în drepul imaginii.

Citește și: Mireasa, sezon 8. De ce a spus doamna Maria „Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, despre eliminarea lui Adrian

Ce mesaj despre Daria a publicat Adrian, fostul concurent Mireasa

De asemenea, tânărul a repostat un videoclip cu Daria stând singură pe canapea, iar pe fundalul imaginii se audeversurile: „E scris uneva că-mi vei da mâna ta”.

După ce Adrian a fost anunțat despre eliminarea din casa Mireasa, Daria a izbucnit în lacrimi. Doamna Maria i-a spus fetei să nu mai plângă, pentru că „e mai bine așa”.

„Nu mai plânge! Știam că se va întâmpla așa că și-așa două săptămâni s-a muscat! Stai liniștită! Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, a spus doamna Maria.

Citște și: Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Adrian în mediul online, la scurt timp după ce a ieșit din emisiune. Ce mesaj a transmis

Însoțitoarea lui Adrian și-a explicat replica în live la Mireasa, Capriciile Iubirii.

„Mi s-au părut prea mari presiunile. Eu cred că totul vine de acolo. De la presiunea care a fost în casă. Eu voi avea o relație bună cu Daria. Consider că aveau oameni în casă care nu-i credeau”, a spus doamna Maria.

Întrebată dacă i-ar plăcea să o aștepte Adrian afară, ca pe o potențială iubită, Daria a răspuns: „Nu pot să-i cer asta”.

„Eu mă așteptam să fiu eliminat pentru că am fost pus deja de 3 ori la eliminare. Așa a fost să fie. Deocamdată nu sunt curios să cunosc alte fete afară. Deocamdată vreau să stau liniștit”, a spus Adrian după ce a fost eliminat de la Mireasa.

Întrebată dacă se consideră vinovată pentru plecarea lui Adrian, Daria a răspuns:

„Simt o oarecare vină pentru că susținătorii lui Adrian nu și-au mai arătat interesul față de el și am primit eu critici din partea lor”, a spus Daria.

Adrian a părăsit casa Mireasa, fiind într-o cunoaștere cu Daria. Fata a izbucnit în lacrimi când a aflat despre eliminarea băiatului. Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers. Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare. În ultima perioadă Daria și Adrian au fost apropiați și au încercat să se cunoască reciproc, însă nu au făcut pași spre o relație.

Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă... Mireasa sezonul 8, 13 noiembrie 2023. Sergiu și-a pierdut cumpătul în timpul conversației cu sora sa, Miruna. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x