Antena Căutare

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 8. Ei sunt băieții care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Sezonul 8 Mireasa începe cu opt băieți, opt fete și cinci mame. Iată cine sunt tinerii care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1, cu speranța că își vor găsi sufletul pereche.

logo-ul emisiunii mireasa sezonul 8 Galerie
Sezonul 8 Mireasa începe cu opt băieți, opt fete și cinci mame. Iată cine sunt tinerii care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1, cu speranța că își vor găsi sufletul pereche. | Antena 1

Opt tineri intră pe 28 august 2023 în casa Miresa sezonul 8 cu speranța că își vor găsi sufletul pereche. Iată cine sunt băieții.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 8. Ei sunt băieții care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Cu emoții, băieții au pășit în casa Mireasa alături de mamele lor. Iată poveștile lor:

Cine e Robert de la Mireasa sezonul 8. Vine cu doamna Anina

Robert are 23 de ani și provine dintr-o familie numeroasă. Are cinci frați și dorește o relație armonioasă, la fel ca a părinților săi. Tatăl este preot, iar mama a fost profesoară, a lucrat în bancă.

El este antrenor personal de la începutul anului 2023. Studiile le-a continuat în afara țării, în Anglia. Nu a mers la facultate, dar se gândește ca pe viitor să aprofundeze kinetoterapia.

”Sunt o persoană foarte dedicată și aspră cu mine. Îmi doresc perfecțiunea în tot ceea ce fac. Sunt o persoană iubitoare, dacă persoana respectivă îmi oferă același lucru. Am avut aproximativ două relații, dacă vorbim despre o relație de lungă durată. Niciuna nu a fost ceva serios. Cea mai lungă a fost de 6 luni. Nu am nicio problemă dacă fata nu este credincioasă, nu este practicantă”, a zis Robert.

Robert spune că nu e pregătit să se căsătorească. De asemenea, a precizat că nu ar accepta o persoană care a lucrat în domeniul sexual.

Cine sunt Bogdan și doamna Crina de la Mireasa sezonul 8

Bogdan are 30 de ani și vine însoțit de mama Crina, care e cea mai bună prietena a lui. Părinții au divorțat și spune că s-a apropiat mai mult de familie după acest eveniment.

Tatăl și-a refăcut viața, dar mama e tot singură. Părintele a fost diagnosticat cu cancer la colon, a mărturisit Bogdan în lacrimi.

Bogdan este medic veterinar și are propriul cabinet. A fost căsătorit, a făcut inclusiv nunta, însă relația a ajuns la final după câțiva ani din cauza neînțelegerilor. După căsnicia eșuată a avut o relație de 2 ani jumătate.

Cine e Daniel de la Mireasa sezonul 8

Daniel a ales să vină singur pentru că mama a rămas alături de bunica. Aceasta e paralizată, iar tatăl nu se putea ocupa singur de ea. Concurentul de la Mireasa sezon 8 are 24 de ani și a fost agent de vânzări. În prezent este antreprenor și este la master, la Administrarea Afacerilor.

”Cred că sunt cel mai bun om pe care îl cunosc”, a mărturisit acesta. Este apropiat de familie, mai ales de fratele și nepoțica lui. Daniel spune că își dorește copii pentru că îi plac mult.

Își dorește o parteneră înaltă, cu un zâmbet frumos. ”Prefer o fată echilibrată”, a afirmat el. Chiar dacă iubește copiii, nu dorește o parteneră care are copii și nici una care a lucrat în domeniul pentru adulți.

Cine sunt Adrian și doamna Maria de la Mireasa sezonul 8

Adrian a venit alături de mama prietenului cel mai bun, doamna Maria. Băiatul și-a petrecut o bună parte din viață în străinătate. S-a născut în Giurgiu, dar de la vârsta de 11 ani a locuit în Spania pentru că părinții s-au despărțit.

În 2008, tatăl a plecat și s-a ajuns la divorț. După separare, doi frați au rămas cu mama, doi cu tata. Speră ca măcar la nunta lui să se adune toată familia.

Vrea alături o parteneră respectuoasă, matură. Nu acceptă minciuna.

Cine este Sergiu de la Mireasa sezonul 8

Sergiu este asistent medical și vrea să-și găsească aleasa la Mireasa sezonul 8. Are 24 de ani și e din Mediaș, Sibiu. Urmărește Mireasa de când a apărut emisiunea și spune că e în căutarea unei iubiri infinite.

A fost crescut de mama și bunica, iar ulterior în viața lui a apărut tatăl vitreg. Cu tata biologic nu păstrează legătura, deși l-a iertat.

Sergiu a avut o relație cu o colegă. Spune că a fost extrem de gelos, îi controla telefonul și s-a ajuns la despărțire. A fost înșelat, spune el, de către cea pe care o considera femeia visurilor ei.

Băiatul a povestit că una dintre partenerele lui a fost însărcinată, însă fata a făcut întrerupere de sarcină. ”Ea nu era pregătită, în schimb eu da”, a declarat el.

Sergiu a afirmat că e fan al emisiunii și spune că i-a plăcut de Damaris.

Cine sunt Liviu și doamna Lucica de la Mireasa sezonul 8

Liviu a venit însoțit de mama sa, doamna Lucica. Tânărul are 24 de ani și este din Craiova. Băiatul a afirmat că a făcut atât de multe prostii încât nu le poate spune la televizor.

”Îmi place să mă distrez, nu-mi plac responsabilitățile. Aș vrea să schimb chestia asta cu liniștea, să renunț la haos și la elementele negative din viața mea. (...) Sunt bărbat asumat, îmi fug ochii. Mă duc în club, de aia mă duc”, a susținut Liviu.

Concurentul caută pe cineva care să-i acopere tatuajul de pe piept, care spune că nu are încredere în femei. ”La școală am fost un elev de 10, premiant. Am o inteligență nativă”, a afirmat Liviu, însă ulterior a început să simtă gustul distracției.

A urmat școala de poliție, a practicat 2 ani și jumătate. În prezent nu se ocupă cu nimic. Singura femeie despre care poate spune o iubește a fost în viața lui pentru 3 luni de zile. Era mai mică cu 5 ani. Afirmă că era o femeie dificilă și el era gelos.

Liviu a afirmat că femeia este un accesoriu, iar Simona Gherghe i-a atras atenția asupra cuvintelor folosite.

Cine este Cătălin de la Mireasa sezonul 8

Cătălin are o familie unită, iar mama nu a putut veni pentru că are o surioară și trebuie să se ocupe de ea. Băiatul de la Mireasa sezonul 8 este pasionat de mașini și are propria afacere în domeniu.

Spune că nu l-ar deranja să locuiască la oraș, deși a crescut la țară și îi place acolo. Caută o femeie harnică, sexy, care să îi fie mereu alături.

Cine sunt Andrei și doamna Mirela

Andrei are 30 de ani și a venit cu mătușa Mirela la Mireasa sezonul 8. Este din Ploiești și se consideră o persoană extrovertită. De la 10 ani face sport, însă în prezent este bodyguard.

Tatăl a murit, iar fratele lui Andrei s-a ocupat mult de el. Este atât suport mental, cât și financiar pentru el. Spune că fratele este sponsorul său principal.

Mama lui Andrei suferă de o boală mintală, motiv pentru care nu a putut participa alături de el. De 4 ani locuiește singur și speră să se întoarcă cu cineva acasă.

Andrei a afirmat că nu a avut o relație afectivă cu niciunul dintre părinți și că e singur de patru ani.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, ipostază „fierbinte” la plajă. Cum s-au lăsat fotografiați foștii câștigători... Mireasa, sezonul 4. Cum au apărut Ela și Petrică la un eveniment. Cât de mult s-a schimbat tânăra de când a pierdut sarc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x