Antena Căutare

O personalitate care ascunde multe secrete în casa Mireasa! Ciprian, acuze despre lipsa de empatie a Inei: "Sunt superioară, am avut trăirile mele!"

O discuție clarificatoare a avut loc între Ina și Ciprian. Concurenții au vorbit despre comportamentul lor în casa Mireasa.

Ciprian a avut o discuție cu Ina despre comportamentul concurentei. Nu îi place că este o persoană directă și spune totul în față. El consideră că iubita lui va fi criticată de ceilalți dacă are o atitutine superioară față de concurenții care se află în casa Mireasa.

"Să zâmbești mai mult, pentru că ești foarte serioasă. Atunci când dai o replică cuiva ești foarte tăioasă. Eu aș da replicile tale într-o fază foarte nervoasă sau când m-a deranjat foarte tare o persoană. În schimb, tu o faci din prima. O să fii percepută urât. Tu o să ai de pierdut. Zâmbește mai mult!", a spus Ciprian.

Ina nu vrea să accepte criticile lui Ciprian. Ea spune că nu poate să se schimbe și că nu are nevoie să fie plăcută de alte persoane.

"Extraordinar! Zâmbesc doar dacă simt. Nu am nevoie să fiu pe placul tuturor. Ciprian, trebuie să înțelegi un lucru. Tu ai fost cea mai râvnită persoană de aici, iar venirea și prezența mea în această casă, nu știu dacă a fost tocmai de 10, chiar dacă s-a arătat ca e de nota 20. Dacă sunt superioară, poate am avut trăirile mele. Atâta timp cât eu nu judec pe nimeni, nu văd de ce aș fi criticată că sunt așa cum sunt. Nu am nevoie de un bărbat care să mă apere.", a spus Ina.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”... Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Lică și Ale: "Îți trag un pumn de te bag ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x