Antena Căutare

Război cu propria conștiință! Ciprian și Lică, la cuțite. Ce și-au reproșat cei doi concurenți

Ciprian și Lică sunt la cuțite. Iată ce și-au reproșat cei doi concurenți.

Ciprian și Lică au avut o discuție mai aprinsă în timpul pauzei. Ciprian se consideră superior față de Lică, acesta spune că are un vocabular mult mai bogat în comparație cu cel al lui Lică.

Modul în care se exprimă Lică, contribuie foarte mult la impresia mai bună sau mai rea pe care a lăsat-o asupra celor din jur.

"Problema e că eu am cuvintele la mine, tu nu prea le ai. Nu putem avea un subiect amândoi. Nu ai cum să te înțelegi cu mine. Suntem total diferiți. Dacă intrăm într-o discuție, tu nu ai cum să faci față, crede-ma!", a spus Ciprian.

Majoritatea concurenților îl acuză pe Lica că este fals, deoarece aceștia susțin că este foarte diferit în momentul în care emisiunea se difuzează în direct.

Ciprian spune că Lică l-a jignit și l-a făcut alcoolic.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Distracție mare în casa Mireasa. Interpretări de excepție! Cum s-au deghizat concurenții... Planurile pentru viitor prind contur! Ionuț și Ale, viața de după susținere! "Văd mai mult decât am văzut cu Petron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x