Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Ionuț Raicu și Petronela Cinori. Lănțișorul umilinței ce leagă de trecut!

Ionuț Raicu a încercat să-și recupereze de la Petronela Cinori un lanț cu o valoare sentimentală.

Tensiunile nu înceteză să apară între Ionuț și Petronela. În perioada în care cei doi erau împreună, Ionuț i-a dăruit Petronelei un lănțișor.

Însă, după ce concurenta a mărturisit că încearcă să-i dea o șansă lui Lică, lumea s-a întors pe dos.

Ionuț Raicu a încercat să-și recupereze de la Petronela Cinori un lanț cu o valoare sentimentală. Însă, Petronela nici nu a vrut să audă.

"În momentul în care ne-am despărțit am vrut să îi dau lănțișorul înapoi, dar a refuzat. Mi-a spus că: <Stiu ceea ce reprezintă!>, și a rămas la mine. În momentul în care eu cu Lică am decis să ne apropiem, el, imediat după emisiune a vrut să-i dau lănțișorul. Am decis că o să i-l dau atunci când o să consider eu", a mărturisit Petronela.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri