Antena Căutare

Cum arată iubita lui Valentin Andrieș, fostul concurent de la Mireasa și iUmor: „O iubesc foarte mult”

Valentin Andrieș, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa și-a găsit jumătatea. Tânărul a fot finalist iUmor 2021 și a avut-o alături pe iubita sa, Andreea.

Colaj cu Valentin Andrieș Galerie
Valentin Andrieș a fost susținut d eiubită, în Finala iUmor 2021 | Antena 1

Velantin Andrieș nu și-a găsit jumătatea în casa Mireasa, dar în cele din urmă soarele a răsărit și pe strada lui.

Tânărul a paticipat la Finala iUmor 2021, iar alături i-au fost mama și iubita. Actorul a ținut să o prezinte publicului pe frumoasa Andreea, iubita sa.

Ce i-a transmis Valentin Andrieș, iubitei sale, Andreea

„Mai este și iubita mea, Andreea, pe car eo iubesc foarte mult și e prima oară când aude asta. Te iubesc, dragă, nu știu unde ești exact, dar sunt sigur că arăți minunat acolo unde ești”, i-a spus Valentin iubitei sale.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vlentin Andrieș a fost concurent în seozonul 3 Mireasa

Valentin Andrieș a participat în seoznul 3 Mireasa, unde nu s-a remarcat prin caracterul său deosebit și talnetele sale artistice, însă nu și-a găsit o parteneră.

„Mă numesc Valentin și am 31 de ani, sunt din București, ca meserie sunt licențiat în actorie, mai sunt și vlogger și sunt în echipa națională de cățărări.Iubesc să dansez. Filmul meu preferat este «Parfum de femeie». Dragostea îmi umple toată ființa. Cea mai mare relație a mea a fost cu o actriță. La noi a durat 3 ani. La o femeie îmi place să fie feminină și să-și arate trăsăturile”, spunea Valentin în cadrul show-ului.

Valentin Andrieș a povestit și depre probleme cu vederea, pe care le are.

„Am primit un diagnostic teribil, mi s-a spus că risc să rămân complet nevăzător. Am intrat într-o gaură neagră din care nu voiam să ies cu prietenii, să ies din casă. Am învățat să gătesc pe întuneric, să fac orice pe întuneric. De ceva vreme locuiesc singur. Pentru a mă putea deplasa folosesc un baston, însă am și un cațel pentru asistență”, a spus Valentin.

Vlentin Andrieș a fost concurent iUmor 2021

La iUmor Valentin Andrieș a avut un parcurs frumos, reușind să ajungă până în Finala competiției, unde a făcut un număr de stand-up.

„Aș vrea să zic din tot sufletul că mă bucur să vă revăd, dar ar însemna să vă mint. Sunt emoționat că e pentru prima oară în sală mama mea. Alături de mama mea mai este și iubita mea, Andreea. După cum știți sunt băiatul care nu vedeprea bine. E retinopatie pigmentară. M-am hotărât să mă fac și muritor de foame. Am jucat într-o reclamă. Locuiesc în București, este orașul meu preferat. Nu știi la ce să te aștepți când ești nevăzător. Inamicii noștri sunt persoanele în scaune cu rotile și femeile cu copii. Fetelor, dacă decideți să ieșiți cu un nevăzător. El nu se va îndrăgosti decât de personalitatea dumneavoastră”, a psu Valentin Andrieș pe scnea iUmor 2021.

Mireasa, sezon 3. Gestul impresionant pe care Cosmina l-a făcut pentru Alin. „Ești cel mai minunat soț”. Cum s-au fotogr... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina, apariție impecabilă de Crăciun, după mai multe schimbări de look. Cum arată fosta conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x