Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a postat o poză care le-a dat de gândit susținătorilor

Gabriela le-a dat din nou de gândit susținătorilor, cu cea mai recentă postare făcută de ea în mediul online. Fosta soție a lui Valentin a publicat un nou mesaj cu subînțeles.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, le-a dat din nou de gândit susținătorilor cu cea mai recentă postare făcută de ea în mediul online | Antena 1

Gabriela din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip motivațional despre schimbarea vieții. Fata a dat de înțeles că se gândește la o schimbare în viața ei și pentru a face acest lucru trebuie să fie atentă mai întâi la lucrurile mici cum ar fi să fie atentă la oamenii alături de care își petrece timpul:

„Dacă vrei să-ți schimbi viața concentrează-te pe obiceiurile mici: pe cum îți petreci diminețile, pe cum vorbești cu tine însuți, pe ce citești și pe ce urmărești, pe ce mănânci și pe persoanele alături de care îți consumi energia”, se arată în mesajul motivațional postat de Gabriela pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, mesaj cu subînțeles: „Fii o femeie puternică, iar fiica ta te va avea ca model”

Gabriela de la Mireasa, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a publicat o imagine care le-a dat de gândit susținătorilor. Ce a spus acum fosta soție a lui Valentin: „Dacă vrei să-ți schimbi viața...”

Mesajul postat de tânără vine după ce în weekend și-a pus pe gânduri susținătorii cu o imagine în care o femeie cu burtă de gravidă își privește bebelușul având aripi de înger.

Fata nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu sarcina sa, însă din ce a postat pe Internet a dat de înțeles că se confruntă cu niște frământări.

Citește și: Miruna din sezonul 6 Mireasa, mesaj pentru cei care „o hărțuiesc”. Ce decizie a luat fosta concurentă: „V-am lăsat să vă distrați”

În urmă cu o săptămână, Gabriela a publicat un videoclip cu ea făcând sport și cu descrierea : „Mă voi întoarce în curând”. Frumoasa tânără nu a mai fost foarte activă pe rețelele sociale de atunci, semn că ceva se întâmplă cu ea în momentele actuale.

Gabriela și Valentin de la Mireasa sunt divorțați

Despărțirea dintre Gabriela și Valentin a fost una surprinzătoare pentru fanii Mireasa. Cei care i-au susținut au fost mirați de divorțul lor și au pus o mulțime de întrebări, la scurt timp după ce băiatul a anunțat oficial despărțirea și faptul că vor avea un bebeluș.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a răspuns afirmativ: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Mireasa, sezon 8. Madi, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros: „Peste 1000 de persoane îmi spuneau să părăs... Mireasa sezonul 8, 27 septembrie 2023. Bia și Robert au avut parte de momente pasionale. Cum a reacționat doamna Anina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Joi, 07.12.2023, 16:49
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Cuplurile care doresc să se căsătorească în finala sezonului 8 Mireasa vor merge luni să-și depună actele de căsătorie. Cine vrea să semneze contract prenupțial va merge vineri la notar.

Joi, 07.12.2023, 16:48
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

Joi, 07.12.2023, 16:07
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Task-ul telefoanelor a adus tensiuni în cuplul Andreea-Bogdan. Cei doi au apărut de mână în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023, deși s-au certat serios anterior.

Joi, 07.12.2023, 14:58
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Conflictul dintre Daria și Bia pe o parte și Ioana pe cealaltă parte a continuat în casa Mireasa. Marius a dorit să-i ia apărarea iubitei sale, însă a ajuns să jignească.

Joi, 07.12.2023, 14:48
Ultimele știri
x