Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a postat o poză care le-a dat de gândit susținătorilor

Gabriela le-a dat din nou de gândit susținătorilor, cu cea mai recentă postare făcută de ea în mediul online. Fosta soție a lui Valentin a publicat un nou mesaj cu subînțeles.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, le-a dat din nou de gândit susținătorilor cu cea mai recentă postare făcută de ea în mediul online | Antena 1

Gabriela din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip motivațional despre schimbarea vieții. Fata a dat de înțeles că se gândește la o schimbare în viața ei și pentru a face acest lucru trebuie să fie atentă mai întâi la lucrurile mici cum ar fi să fie atentă la oamenii alături de care își petrece timpul:

„Dacă vrei să-ți schimbi viața concentrează-te pe obiceiurile mici: pe cum îți petreci diminețile, pe cum vorbești cu tine însuți, pe ce citești și pe ce urmărești, pe ce mănânci și pe persoanele alături de care îți consumi energia”, se arată în mesajul motivațional postat de Gabriela pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, mesaj cu subînțeles: „Fii o femeie puternică, iar fiica ta te va avea ca model”

Gabriela de la Mireasa, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a publicat o imagine care le-a dat de gândit susținătorilor. Ce a spus acum fosta soție a lui Valentin: „Dacă vrei să-ți schimbi viața...”

Mesajul postat de tânără vine după ce în weekend și-a pus pe gânduri susținătorii cu o imagine în care o femeie cu burtă de gravidă își privește bebelușul având aripi de înger.

Fata nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu sarcina sa, însă din ce a postat pe Internet a dat de înțeles că se confruntă cu niște frământări.

Citește și: Miruna din sezonul 6 Mireasa, mesaj pentru cei care „o hărțuiesc”. Ce decizie a luat fosta concurentă: „V-am lăsat să vă distrați”

În urmă cu o săptămână, Gabriela a publicat un videoclip cu ea făcând sport și cu descrierea : „Mă voi întoarce în curând”. Frumoasa tânără nu a mai fost foarte activă pe rețelele sociale de atunci, semn că ceva se întâmplă cu ea în momentele actuale.

Gabriela și Valentin de la Mireasa sunt divorțați

Despărțirea dintre Gabriela și Valentin a fost una surprinzătoare pentru fanii Mireasa. Cei care i-au susținut au fost mirați de divorțul lor și au pus o mulțime de întrebări, la scurt timp după ce băiatul a anunțat oficial despărțirea și faptul că vor avea un bebeluș.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a răspuns afirmativ: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Mireasa, sezon 8. Madi, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros: „Peste 1000 de persoane îmi spuneau să părăs... Mireasa sezonul 8, 27 septembrie 2023. Bia și Robert au avut parte de momente pasionale. Cum a reacționat doamna Anina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x