Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Ce a publicat Gabriela Pițigoiu în mediul online, la scurt timp de când a născut. Tânăra și-a filmat bebelușul

Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu o nouă postare. Tânăra și-a filmat chiar și bebelușul, la scurt timp de când a născut.

Colaj cu Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa în trei ipostaze diferite alături de fostul soț, Valentin Harle Galerie
Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu o nouă postare | Antena 1

Gabriela Pițigoiu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6 a devenit mamă în urmă cu puțin timp, iar acum se bucură din plin de noua experiență alături de bebelușul său.

De când s-a aflat că divorțează de tatăl copilului său, Valentin Harle, tânăra a devenit foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Aceasta preferă să fie cât mai rezervată și să nu ofere detalii despre bebelușul său sau despre situația ei amoroasă din prezent.

Deși stă cât mai departe de ochii curioșilor, Gabriela Pițigoiu mai publică din când în când InstaStory-uri pe rețelele sociale. Astfel, aceasta a rămas activă în mediul online pentru a-și mai ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente pentru ea.

Ce a publicat Gabriela Pițigoiu pe Instagram, la scurt timp de când a devenit mamă

De curând, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa s-a decis să publice un videoclip înduioșător pe contul de Instagram. Se pare că aceasta a plecat să se relaxeze într-un loc senzațional alături de bebelușul său.

Citește și: Ce mai face Valentin Harle de la Mireasa 6. Ce poză a publicat, la 3 săptămâni după ce Gabriela a apărut cu un cărucior de copil

Tânăra a surprins în filmuleț peisajul care îți taie răsuflarea, dar și căruțul în care se află copilul său. Gabriela Pițigoiu petrece foarte mult timp în ipostază de mamă, iar acest lucru îi place foarte mult, drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Deși nu vrea să își expună copilul, fosta soție a lui Valentin nu uită să le spună susținătorilor săi într-un mod subtil că este foarte fericită în postura de mămică.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a postat o poză care le-a dat de gândit susținătorilor

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, acesta a mai declarat că fosta lui soție este însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa sezonul 8. Bogdana i-a recunoscut lui Liviu că a discutat cu fostul iubit cât a fost în afara casei. Reacția băi... Mireasa sezonul 5. Andreea Catrina s-a căsătorit. Ce imagine a publicat alături de soțul ei. Detaliul pe care toți l-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x