Antena Căutare

David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ceva”

David din casa „Mireasa” de la Antena 1 a făcut dezvăluiri emoționante în ediția din 17 decembrie 2020. Fanii au aflat astfel detalii despre trecutul său și al doamnei Mia!

David din casa „Mireasa” a avut o copilărie grea Galerie
David din casa „Mireasa” a avut o copilărie grea

Dezvăluiri greu de imaginat, în ediția din 17 decembrie 2020 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2. David și-a luat inima în dinți și, ajutat fiind de mama sa, doamna Mia, tânărul a scos la iveală detalii dureroase din copilăria dificilă pe care a avut-o.

Andra era de față și a ascultat totul extrem de atentă, fiind uluită de modul în care David a fost abandonat de tatăl său și de modul în care acesta mergea la pomeni, la nunți sau cu colindul, totul pentru a face de rost de mâncare pentru el și fratele său.

David din casa „Mireasa” sezonul 2 are un trecut greu de imaginat

„Tata, de la 37 de ani, a ajuns în București și s-a angajat. Lucra câteva luni și, odată la un salariu, se îmbăta, cheltuia toți banii și nu se mai ducea la muncă. Eu m-am născut în București, în acel timp mama era cu tata împreună, apoi s-au certat și s-au despărțit. Atunci, mama a luat copiii, ne-a luat pe toți și ne-am mutat la Herculane.

citește și: Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”

După ceva timp, tata a venit și el la noi. A durat un an maxim. De multe ori scotea bani și îi cheltuia cu prietenii pe băutură.

David din casa „Mireasa” a avut o copilărie grea

David din casa „Mireasa” a avut o copilărie grea

La opt ani, era problemă cu mâncarea. Ce mâncăm. Mergeam cu frate-miu împreună și încercam să facem rost de mâncare, câutam mâncare. Când era o înmormântare, mergeam și mâncam împreună cu oamenii de acolo. Când era o nuntă, urmăream nunta, stăteam până la cinci dimineața și îi ajutam pe ospătari să strângă mesele și ne dădeau și nouă ceva.

citește și: Băieții din casa „Mireasa” au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea. Ce și-au spus aceștia

De Crăciun mergeam cu colindul. Adică noi încercam mereu ocazii să obținem ceva, pentru că acasă nu prea era mâncare. Dar în general mergeam prin Herculane, rupeam trandafiri și îi dădeam ospătarilor pentru mâncare. Tata ne-a abandonat, am crezut că a murit într-un incendiu, dar de fapt mințise ca să nu plătească pensie alimentară. Am aflat că trăiește când fratele meu a plecat la București, avea 15 ani, s-a întâlnit cu el practic. Când m-am întâlnit cu el nu și-a cerut scuze, nu am simțit că sunt copilul lui”, a dezvăluit David, în cel mai interviu acordat vreodată de el, în emisiunea „Mireasa”, sezonul 2.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” sezonul 2 ca să descoperi și alte detalii uluitoare despre trecutul lui David.

Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”... Ștefan din casa „Mireasa” a primit o scrisoare compromițătoare, ce l-a făcut să ia o decizie radicală! „Ce e cu tine?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x