Antena Căutare

Finala Mireasa, sezon 8. Care au fost procentele de vot. Ce diferență a existat între Ioana-Marius și Ana-Daniel

În ediția Mireasa, Capriciile Iubirii desfășurată după Finala sezonului 8 Mireasa tinerii căsătoriți au comentat procentele de vot.

Colaj cu Gabriela Cristea și concurenții Mireasa Galerie
Garbriela Cristea le-a citit cuplurilor căsătorite în Finala Mireasa procentele de vot | Antena 1

În ultima ediție a acestui sezon de Mireasa, Capriciile Iubirii Garbriela Cristea le-a citit cuplurilor căsătorite procentele de vot. Între locul 2 și locul 3 a fost o diferență de aproape 10 procente.

Liviu și Bogdana - 2,26%

„Important este că noi ne iubim foarte mult și nu contează o cifră. Contează ca noi doi să ne vedem iubire”, a spus Bogdana.

Bia și Robert – 6,47%

„Eu mă așteptam ca acest clasamnt să fie așa cum a fost. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor pentru că au fost alături de noi în cel mai important moment din viața noastră. Cel mai important e că-l am pe Robert lângă mie”.

Madi și Sergiu – 21,03%

„Le mulțumim tuturor telespectatorilor. Cel mai important e că noi ne-am găsit și Doamne Ajută să ne fie bine în continuare!”, a spus Sergiu.

Citește și: Finala Mireasa, sezon 8. Primul mesaj al lui Marius, după ce el și Ioana au câștigat marele premiu. Ce a postat în online

Ce diferență de voturi a fost între Ioana-Marius și Ana-Daniel

Ana și Daniel – 30,26%

„Cea mai frumoasă expereință din viața noastră! A fost o zi de vis. M-a mirat că am fost pe locul 2. Mă așteptam să fim mai jos în clasament pentru că povestea noastră de dragoste nu e una în care se regăsesc cei mai mulți. Nu am avut certuri uzuale”, a spus Daniel.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Ana și Daniel s-au căsătorit civil. Cum a arătat momentul în care au spus „Da”

Ioana și Marius - 39,98%

Ce au răspuns Ioana și Marius, întrebați ce vor face cu banii

„Nu știm ce facem cu premiul. Noi suntem câștigați și avem premiul iubirea noastră”, a spus Marius.

„O să avem timp să ne gândim și ce vom face cu premiul. Eu personal nu m-am așteptat să fim câștigători”, a spus Ioana.

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Madi și Sergiu au spus „DA”. Momentul emoționant în care cei doi s-au căsătorit civil

Finala Mireasa, sezon 8. Primul mesaj al lui Marius, după ce el și Ioana au câștigat marele premiu. Ce a postat în onlin... Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Bia și Robert în online, la o zi după ce s-au căsătorit în Finală. Ce au anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x