Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagine înduioșătoare cu fiul ei. Cum l-a fotografiat pe micuț, la 5 zile de la naștere

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul ei la 5 zile de când l-a adus pe lume. Micuțul a „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Colaj cu Maria Roman în două ipostaze diferite Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul ei la 5 zile de când l-a adus pe lume | Instagram

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra a devenit pentru prima oară mămică pe 28 august 2023, când a născut un băiețel perfect sănătos.

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul de Instagram. Aceasta și-a anunțat susținătorii că și-a adus pe lume fiul. Mai mult, Maria Roman a publicat și o fotografie emoționantă de la maternitate în care apar soțul și micuțul ei.

Un lucru este evident, fosta concurentă a show-ului matrimonial este mai fericită ca niciodată. Trăiește viața pe care și-o dorea încă de la intrarea în sezonului 3 Mireasa. Se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, după divorțul de fostul soț.

Tânăra și-a găsit fericirea în brațele actualului partener căruia i-a dăruit un copil. De altfel, cei doi au făcut și cununia civilă în luna aprilie 2023.

Ce imagine a publicat Maria Roman din sezonul 3 Mireasa cu fiul său, la 5 zile de la nașterea lui

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Maria Roman nu a ezitat să își surprindă prietenii virtuali cu o nouă fotografie înduioșătoare în care apare fiul său. Din aceasta se poate observa faptul că fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa este „topită” după micuțul ei.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe tânără

Tânăra și-a pozat fiul într-o ipostază adorabilă, la 5 zile de când a venit pe lume. Maria Roman a ținut să îi ascundă fața micuțului cu ajutorul unui emoticon în formă de inimă. De altfel, vestimentația băiețelului a întors privirile tuturor.

Se pare că Maria Roman se bucură din plin de noua experiență pe care o trăiește alături de fiul ei.

Cum a anunțat Maria Roman din sezonul 3 Mireasa că este însărcinată

Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa s-a decis să își anunțe susținătorii că este însărcinată la începutul lunii martie, atunci când a aflat și sexul bebelușului. Aceasta a ținut sarcina ascunsă în primele luni.

Maria Roman a dat vestea prin intermediul unui videoclip emoționant prin care dezvăluia că bebelușul său este băiețel. Postarea a generat o mulțime de like-uri și de comentarii din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Olteanu

„Mulțumesc Doamne pentru cea mai mare minune din viața mea!! ❤️❤️ În viață, omul trece prin multe încercări cu bune și rele, dar Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a împlinit cea mai de preț dorință, de a fi mămică. Mulțumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un baiat! 😍💙”, a fost descrierea emoționantă de la filmuleț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile bune și urări! 😘”, a mai adăugat tânăra în comentarii ulterior.

Maria Roman și-a etalat burtica de gravidă pe rețelele sociale ori de câte ori a avut ocazia, semn că a profitat din plin de perioada în care era însărcinată pentru a se cunoaște mai bine.

Mireasa sezonul 8. Sergiu, hotărât să o cunoască pe Andreea. Spune că e fata la care visa... Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x