Antena Căutare

Ionuț și Alexandra de la Mireasa sezon 1, apariție TV împreună cu bebelușul lor, Noah. Cum arată familia lor

În urmă cu doi ani, Ale și Ionuț pășeau în casa Mireasa sezon 1 cu speranța că își vor găsi partenerul pentru toată viața. Alexandra l-a ales pe el pentru un date și băiatul a spus tare și răspicat: ”Mergem”, așa că au avut întâlnirea și povestea lor de dragoste începea să se contureze.

alexandra. ionut si noah la mireasa capriciile iubirii Galerie
În urmă cu doi ani, Ale și Ionuț pășeau în casa Mireasa sezon 1 cu speranța că își vor găsi partenerul pentru toată viața. Alexandra l-a ales pe el pentru un date și băiatul a spus tare și răspicat: ”Mergem”, așa că au avut întâlnirea și povestea lor de dragoste începea să se contureze. | Antena 1

”Încă de la început, nu o puteam privi în ochi. De când a intrat în casă, nu puteam să o privesc. A fost acel sentiment... de exemplu, stăteam la o masă și mă pierdeam în fața ei. Dacă mă uitam în ochii ei, ori râdeam, ori zâmbeam. Chiar așa a fost. Cred că mi-a luat două zile ca să mă uit, uite Alexandra”, a zis Ionuț despre momentul în care și-a dat seama că ei sunt predestinați să fie împreună.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Când va fi Finala show-ului matrimonial. Simona Gherghe a anunțat data

Curând a venit și cererea în căsătorie. Ionuț s-a așezat în genunchi, vizibil emoționat, căci îi tremura mâna în timp ce ținea inelul. De cealaltă parte, Ale nu știa cum să reacționeze și l-a ținut ceva în suspans pe iubitul ei. După ce a acceptat, cei doi s-au sărutat cu foc.

Apoi, amândoi au spus ”DA” și în fața ofițerului de stare civilă. După Finală, proaspeții căsătoriți și-au trăit povestea cu și mai mult patos.

Ale, Ionuț și Noah, pentru prima dată împreună la TV

Alexandra, Ionuț și Noah au fost împreună în platoul Mireasa Capriciile Iubirii. Tinerii au urmărit parcursul lor în imagini și au lăcrimat la finalul materialului.

Cuminte, în brațele Alexandrei stătea micuțul Noah, rodul iubirii lor. Bebelușul a dormit pe tot parcursul emisiunii și Gabriela Cristea a remarcat că este un copil foarte cuminte.

”Suntem o familie reușită, din punctul nostru de vedere. Nu știu dacă alții văd cum vedem noi. Ne înțelegem foarte bine, se și vede. Luăm decizii de comun acord. Nici nu ne-am certat, sincer”, a zis Ale.

Mai multe imagini în galeria foto a acestui articol.

Mireasa 2022, sezon 5. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. S-au dus lupte grele... Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Adrian crede că tânărul este ”batjocorit” de ceilalți concurenți. Pe cine a luat în viz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 1 martie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 01.03.2024, 16:38
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Băieții s-au votat între ei în Gala de vineri, 1 martie 2024. Iată ce nominalizări au făcut și pe cine au propus pentru eliminare.

Vineri, 01.03.2024, 16:28
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Prima i-a spus că vrea să-l cunoască și i-a cerut să ia o decizie.

Vineri, 01.03.2024, 16:01
Ultimele știri
x