Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Adrian crede că tânărul este ”batjocorit” de ceilalți concurenți. Pe cine a luat în vizor

După proba Cabina telefonică, la care Adrian de la Mireasa sezon 5 a rezistat peste 8 ore, tatăl concurentului a sunat pentru că a fost deranjat de modul în care ceilalți participanți s-au purtat cu fiul lui.

adrian de la mireasa sezon 5 imbracat intr-un tricou alb Galerie
După proba Cabina telefonică, la care Adrian de la Mireasa sezon 5 a rezistat peste 8 ore, tatăl concurentului a sunat pentru că a fost deranjat de modul în care ceilalți participanți s-au purtat cu fiul lui. | Antena 1

”Am sunat în legătură cu aseară. Chiar nu mi-a plăcut caracterele alea două. Mă refer la Valentin și la Perneș, cum au făcut cu Adrian, cum tot l-au jignit încontinuu înăuntru și la Larisa și așa mai departe. Cred că copilul meu e prea isteț să fie chiar așa batjocorit în casă. Asta m-a deranjat cel mai tare și am vrut să intru în legătură. Îi spun să fie tare, să fie pe poziția lui acolo. Nu e niciun sfârșit de lume”, a zis domnul Soare, tatăl lui Adrian.

Adrian de la Mireasa, în lacrimi după ce și-a auzit tatăl

Când a auzit aceste cuvinte, concurentul a început să plângă. ”Domnul Soare, sunt Valentin. Îmi cer scuze dacă cumva am spus ceva ce a sunat a jignire.”, a spus Vali.

”Da, Vali, când erați înăuntru, puiule. Deci m-a deranjat cel mai tare când și tu și Perneș ați zis de Adrian că...mă rog, e ceva rușinos. Cred că am auzit destul de bine că...”, a intervenit iar tatăl lui Adrian.

Citește și: Ionuț și Alexandra de la Mireasa sezon 1, apariție TV împreună cu bebelușul lor, Noah. Cum arată familia lor

Atunci Valentin a spus că este posibil să-l fi jignit, dar că nu a făcut-o cu intenție. ”E prea sensibil când mă aude pe mine și de aia. Vă dați seama, la mine e o problemă foarte complicată și nu-mi face bine deloc, dar asta e. Să stea liniștit, nu e nicio problemă”, a mai zis domnul Soare când Gabriela Cristea i-a spus că Adrian plânge.

”Stai, tati, liniștit, fii puternic că și eu sunt. Totul e în regulă, eu sunt bine. Ai încredere. Sunt etape prin care trebuie să trec ca să devin mai puternic. Trebuie să înțelegi că asta e o etapă prin care eu mă adaptez la condiții mai puternice. Trebuie să înțelegi că lucrurile astea trebuiau oricum să vină în viața mea.”, a spus și Adrian.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Ionuț și Alexandra de la Mireasa sezon 1, apariție TV împreună cu bebelușul lor, Noah. Cum arată familia lor... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, marii absenți din Gală. De ce lipsesc din platoul emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x