Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. S-au dus lupte grele

Șapte concurenți au reușit să intre în Cabina telefonică. Vizibil cu nervii la pământ, aceștia s-au certat. Iată cine a câștigat.

cabina telefonica pe langa care stau mai multi concurenti de la mireasa Galerie
Șapte concurenți au reușit să intre în Cabina telefonică. Vizibil cu nervii la pământ, aceștia s-au certat. Iată cine a câștigat. | Antena 1

Larisa, Aron, Adrian, Sese, Perneș, Răzvan și Valentin au fost cei care au reușit să intre în Cabina Telefonică.

După ce au revăzut materialul, Perneș a fost întrebat de ce a împins-o pe Giovana și el nu și-a amintit când a făcut asta.

”Nu știu cu Giovana cum a fost. A fost o îmbulzeală foarte mare. Am împins-o pe Giovana?!”, a zis Perneș.

”Atât de rapid am fost, încât nu am văzut ușa”, a zis Adrian, care a intrat al doilea, după Aron.

Perneș, jigniri la adresa Elenei de la Mireasa sezon 5

Nervos, Perneș a fost prins între toți concurenții aflați în Cabina telefonică. El a fost deranjat șid e faptul că Elena vorbea mult pe lângă ei. Iubitul Sabrinei a numit-o ”proastă” și a înjurat-o pe concurenta de la Mireasa.

Ulterior, și-a cerut scuze și a recunoscut că nu a fost frumos din partea lui.

Cine a câștigat proba Cabinei telefonice de la Mireasa sezon 5

Primul care a ieșit a fost Aron, urmat de Sese. Din afara Cabinei telefonice, Sabrina nu a putut să urmărească cu iubitul ei tremura din cauza dificultății probei.

”Nu mai puteam”, a zis iubitul Giovanei. ”Mă durea umărul, trăgeam cât puteam de tare de el. (...) Îmi doream să câștig și voiam să trag cât pot de mult”, a afirmat și Perneș.

La ora 4:36, în Cabina Telefonică se mai aflau Larisa, Valentin și Adrian.

Curând a ieșit Valentin, care a avut un schimb dur de replici cu Larisa. Ea a susținut că băiatul i-a arătat semne obsecene de-a lungul probei, după care s-a ajuns iar la discuții aprinse.

Vali i-a zis că are păr pe piept și l-a enervat mai tare a fost faptul că Larisa i-a replicat că mama lui are păr pe piept. El a numit-o femeie ușoară, după ce fata i-a spus că nu-i permite să vorbească așa. Nu au lipsit nici aluziile la aspectul fizic.

De nervi, Valentin a renunțat și a ieșit din Cabina telefonică. Astfel, în probă au mai rămas doar Larisa și Adrian.

La 07:26, Adrian renunța și Larisa era declarată câștigătoarea probei. Ea a decis ca Giovana și Sese să primească mini vacanța.

”Vreau să ofer acest date cuiva care nu a avut. Mi se pare că sunt un cuplu frumos și știind că Sese a luptat foarte mult, vreau să le ofer acest date lor”, a zis Larisa.

Mai multe detalii în materialul următor:

Mireasa 2022, sezon 5. Yana îl încurajează pe Andrei să renunțe la ea. Doamna Mioara crede că fata are pe altcineva... Ionuț și Alexandra de la Mireasa sezon 1, apariție TV împreună cu bebelușul lor, Noah. Cum arată familia lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x