Antena Căutare

Maria Buză și Niculina Stoican, de vorbă cu Nuțu și Costi! Cum au decurs discuțiile! |Video

Maria Buză și Nuțu au avut, din nou o discuție serioasă. Tânărul este sfătuit de marea actriță. Pe de altă parte si Costi a stat de vorbă cu Niculina, îndrumătoarea lui. Ce discuții au avut aceștia.

Maria Buză și Nuțu au avut o mică neînțelegere cu și despre susținători:

"Fac ceea ce simt, spun ceea ce cred!", spunea tânărul.

Alexandra, influențată de niște zvonuri la adresa lui Nuțu! "Ceea ce mă afectează este faptul că familia mea este hărțuită"

După sărutul pasional dintre Alexandra și Nuțu, lucrurile au luat o altă turnură.

Alexandra a aflat lucruri din trecutul lui Nuțu., iar concurenta nu știe dacă e bine să se implice într-o relație cu el sau nu.

Tânăra s-a lăsat influențată de părerea părinților ei, si de asemenea, tânăra acuza ca fostele lui iubite îi cauta familia, lucru pentru care tânara este indecisă și are o dilema cu privire la o eventuală relație cu Nuțu.

Scene fierbinți în noapte! Armando și Andra au încălcat regulamentul! Tânărul va părăsi casa "Mireasa" pentru o perioadă nedeterminată de timp! |Video

În acest context, relația dintre ce doi este pusă la îndoială. Costi care este la mijloc și-a adus și el aportul în indecizia tinerei.

Costi a stat și el de vorbă cu îndrumătoarea lui Niculina. Cum a evoluat discuția si ce decizii iau concurenții, urmăriți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Armando și Andra, o despărțire dramatică! "Tu nu înțelegi cât de dor o să-mi fie de tine?"... Andra execută pedeapsa primită, pentru a-l putea readuce pe Armando în competiție |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x