Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Cât de mult a avansat sarcina Mariei Roman. Cum s-a lăsat pozată fosta concurentă pe marginea piscinei

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată. Tânăra mai are puțini până își va strânge în brațe copilului. Iată cât de avansată este sarcina ei acum.

Colaj cu Maria Roman în două ipostaze diferite la Mireasa și Xtra Night Show Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată | Antena 1

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra și-a găsit sufletul pereche, după divorțul de Liviu Olteanu. Mai mult, aceasta s-a căsătorit cu bărbatul alături de care așteaptă un copil.

La începutul lunii martie, frumoasa blondină a făcut un anunț neașteptat în mediul online. Susținătorii au rămas surprinși de faptul că aceasta este însărcinată cu noul său partener. De asemenea, Maria Roman a dezvăluit și sexul bebelușului.

Videoclipul emoționant de pe Instagram a generat o mulțime de reacții din parte prietenilor virtuali.

Pentru că este destul de activă pe rețelele sociale, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa nu ezită să ofere informații despre cele mai importante evenimente din viața ei. Dacă în primele luni de sarcină se ascundea de ochii curioșilor, acum lucrurile stau complet diferit. Maria Roman publică, fără ezitare, poze cu burtica de gravidă la vedere.

Cât de avansată este sarcina Mariei Roman din sezonul 3 Mireasa. Cum arată în costum de baie pe marginea piscinei

Fosta soție a lui Liviu Olteanu se bucură din plin de noua experiență pe care o trăiește. Aceasta este mai fericită ca niciodată, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

De curând, Maria Roman și-a etalat burtica de gravidă la piscină într-un costum de baie minuscul din două piese. Ținuta îi scoate în evidență bustul generos, picioarele subțiri și sarcina avansată.

Se pare că tânăra mai are puțini și își va aduce pe lume micuțul. În plus, aceasta s-a lăsat pozată în ipostaze înduioșătoare care au atras imediat atenția prietenilor virtuali. Așadar, tânăra a fost surprinsă cu mâinile pe burtică.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă. Tânăra urmează să nască un băiat

„A fi însărcinată mă schimbă pe mine ca persoană. Fiecare zi este parte a acestei minunate călătorii care a schimbat complet epicentrul vieții mele și m-a făcut să-mi reevaluez țelurile personale și profesionale.”, a fost descrierea folosită de fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Mariei Roman a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de mesaje din partea susținătorilor săi.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe tânără

„Wow, ce burtică frumoasă. Sarcină ușoară, Maria! ❤”, „Graviduța mea frumoasă, sarcină ușoară în continuare 😘”, „Câte săptămâni de sarcină ai Maria?” sau „Ești o mămică însărcinată foarte frumoasă. Să ai grijă de tine și de bebeluș. Dumnezeu să vă protejeze și să ai o sarcină ușoară. Se vede pe chipul tău cât ești de fericită și împlinită. Așa este, un copil ne schimbă viața și ne face să ne simțim cu adevărat cele mai binecuvântate”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa are în sfârșit viața pe care și-a dorit-o încă de când a intrat în casa show-ului matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Gestul făcut de Roxana, după ce susținătorii au spus că s-a împăcat cu Paul. Revenirea surprinzătoare ... Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, imaginea care i-a făcut pe fani să creadă câ tânăra e însărcinată. Cum arată fosta co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x