Antena Căutare

Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Liviu Olteanu

Maria Roman surprinde cu ultima sa apariție pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 3 s-a fotografiat la piscină, cu burtica de gravidă în costum de baie.

Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Liviu Olteanu Galerie
Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Liviu Olteanu | Antena 1

Maria Roman a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, dar pare că de când l-a întâlnit pe bărbatul care i-a oferit și un copil, ea este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru i se poate citi cu ușurință pe chip.

Aceasta și-a ținut o vreme relația departe de ochii curioșilor, însă până când totul a devenit clar pentru ea. Relația cu actualul ei partener este diferită de tot ce a trăit până în prezent și se bucură să de cea mai frumoasă perioadă din viața sa fiind însărcinată. Tânăra și iubitul ei vor avea un băiețel.

Maria Roman, în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere. Cum arată în prezent fosta soție a lui Liviu Olteanu

Fosta concurentă de la Mireasa s-a pozat cu burtica de gravidă într-un costum de baie de senzație.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului

Aceasta a apărut într-o ipostază inedită la piscină, cu burtica de gravidă la vedere, într-un costum de baie roșu, care i-a venit perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, Maria Roman și-a surprins susținătorii cu o nouă fotografie emoționantă. Se pare că tânăra s-a decis să se relaxeze la piscină odată cu venirea verii. Aceasta s-a pozat în cel mai provocator costum de baie.

Butica de gravidă nu a trecut neobservată. Din imagine e poate observa că sarcina este destul de avansată, semn că superba blondină urmează să devină mamă cât de curând.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima imagine cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a fotografiat tânăra

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În casa sezonului 3 Mireasa, Maria Roman l-a întâlnit pe Liviu Olteanu. Povestea lor de dragoste a avut urcușuri și coborâșuri. Cei doi au trecut prin momente dificile în relația lor, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol. Astfel, aceștia au ajuns să se căsătorească în Marea Finală a show-ului matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Sora Mariei a avut replici acide pentru doamna Ana și pentru Irina. Ce răspunsuri a primit... Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Concurenții „s-au ispitit” reciproc. Cine a refuzat să participe la provocare și cine a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x