Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Concurenții „s-au ispitit” reciproc. Cine a refuzat să participe la provocare și cine a jurizat

Concurenții Mireasa au participat la „Provocarea iubirii”, un joc care ar putea să-i pregătească pe tineri pentru viața de afară, pentru că pretutindeni pot apărea ispite. 

Colaj cu concurneții Mireasa Galerie
O ispită celebră a venit să jurizie „provocarea iubirii” de la Mireasa | Antena 1

Echipele, precum și locurile de desfășurare a acțiunii au fost desemnate prin tragere la sorți. Fetele au fost 30 de minute ispite, apoi rolurile s-au schimbat. Juratul a fost Tomi, o ispită de la Insula Iubirii, sezonul 2. Task-ul a fost făcut să demonstreze că relația lor este sudată.

De cum a auzit regulile jocului, Cătălina a spus că nu dorește să participe.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Sora Mariei a avut replici acide pentru doamna Ana și pentru Irina. Ce răspunsuri a primit

Cătălina și Vlad au refuzat să participe la „provocarea iubirii”

„Chiar nu pot să fac orice să câștig un task. Eu vreau înapoi la viața mea normală”, a spus Cătălina cu ochii în lacrimi.

„Gândește-te că dacă n-ai fi trecut peste hohotele de plâns de la începutul sezonului, nu l-ai fi cunoscut pe Vlad. O să primiți o sancțiune pentru refuzul de a participa la un task”, a spus Simona Gherghe în live, în emisia de Mireasa de pe 29 iunie 2023.

Primii care au participat la task au fost Mihai și Daiana.

Mihai, lunându-și în serios rolul de ispită i-a oferit o floare și un ceas Daianei.

Cum s-au descurcat concurenții Mireasa la provocarea iubirii

„Mi-au plăcut ochii tăi și ești genul meu de fată. O fată așa frumoasă ca tine să nu fie obișnuită cu complimente și gesturi. Ești unică”, i-a spus Mihai, în calitate de ispită, Daianei.

Următorii care au participat la joc au fost Andrei și Hatice, însă fata nu s-a lăsat ispitită. „Abordează-mă, Andrei! Mă rog de tine să mă abordezi”.

Maria a fost în echipă cu Dani, iar cei doi au avut drept cadru de întâlnire camera romantică.

Parcă în pană de idei cei doi au început să danseze vals.

Ultimii participanți la task au fost Simona și Antonio. Cei doi au sfârșit prin a avea discuții despre viața lor.

„Cu Maria când am fost la început îi vedeam doar părțile negative”, i-a povestit Antonio Simonei.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Livi... Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Când a folosit, de fapt, doamna Ana cuvântul „incapabil”. Maria a susținut că a jignit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x