Antena Căutare

Mesajul Simonei Gherghe pentru telespectatorii care au urmărit timp de doi ani show-ul Mireasa. Ce a transmis prezentatoarea TV

Simona Gherghe a transmis un mesaj pentru telespectatorii Mireasa, după ce s-a împlinit doi ani de la difuzarea show-ului matrimonial. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea TV și ce a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Simona Gherghe în doua ipostaze diferite Galerie
Simona Gherghe a transmis un mesaj pentru telespectatorii Mireasa, după ce s-a împlinit doi ani de la difuzarea show-ului matrimonial. | Antena 1

Simona Gherghe a venit cu o veste neașteptată pentru fanii emisiunii Mireasa, chiar în cadrul ediției de pe 23 martie 2022. Prezentatoarea TV a anunțat telespectatorii că se împlinesc doi ani de când show-ul matrimonial a fost difuzat pe micile ecrane.

Fac un anunț pe ultima sută de metri, în emisiune. Astăzi, Mireasa face doi ani! Doi ani de când suntem alături de voi în fiecare zi, și de când voi ne faceți lideri de piață în fiecare zi. Vă mulțumim foarte mult pentru treaba asta. Sunteți minunați și mă bucur că fac parte din proiectul acesta magic. Ce să vă zic eu despre colegii ăștia ai mei, care sunt așa de faini. Le mulțumesc foarte mult pentru că muncesc enorm.

Citește și: Simona Gherghe se confruntă cu noi probleme de sănătate, după ce a fost infectată cu Covid-19. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Am o echipă minunată, am cea mai tare echipă de reality show din România și vă rog să aplaudați pentru ei. Vreau să le mulțumesc tuturor alături de care a început Mireasa. Ați făcut din povestea asta cel mai iubit reality show din România.”, a spus vedeta, vizibil entuziasmată și mândră.

Ce a publicat Simona Gherghe pe Instagram pentru telespectatorii Mireasa

La scurt timp de la difuzarea ediției din 23 martie 2022, Simona Gherghe a publicat o poză extrem de frumoasă pe contul de Instagram. Vedeta s-a lăsat fotografiată cu buchetul superb de flori pe care l-a primit și cu un balon în mână.

Într-o cămașă neagră și o pereche de pantaloni albi, prezentatoarea TV a făcut senzație cu aspectul său fizic. Aceasta a reușit să acapareze atenția urmăritorilor și cu un mesaj de mulțumire.

Doi ani de @mireasa_oficial! Mulțumim pentru că ne faceți lideri de audiență! Iar pe o piață atât de vastaă, pe o concurență atât de acerbă, chiar e mare lucru! ♥️♥️♥️ #tvshow #realityshow #tvhost #mamadedoi #simonagherghe”, le-a transmis Simona Gherghe telespectatorilor Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 5 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali.

„Sunteți cea mai bună moderatoare pentru această emisiune!👏👏”, „Felicitări sunteți o prezentatore și o mamă deosebită, vă urmăresc cu mare drag din Spania!👏”, „Aveți tot meritul. Sunteți o prezentatoare de nota 10❤️” sau „La cât mai multe emisiuni!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre formatul show-ului Mireasa

Întrebată despre formatul show-ului matrimonial Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit că emisiunea a „legat” mulți oameni pe viață prin poveștile de dragoste pe care le-au construit în cadrul său.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu. Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea TV

„Istoria acestui show arată că, acolo unde e iubire, familiile rezistă peste ani. De multe ori le spun concurenţilor că, dacă rezistă aici, nimic nu poate să-i mai doboare afară. Dar vezi tu, mediul acesta oarecum artificial, cum i-ai spus tu, îi ajută să se cunoască mult mai bine decât dacă s-ar fi întâlnit altfel. Ei nu au telefoane, nici televizor. Şi vorbesc. Au posibilitatea să se cunoască aşa. Mai profund. Cum era odinioară.”, a mai adăugat ea, conform viva.ro.

Mireasa 2022, sezon 5. Lucian, noi detalii despre presupusa legătură cu Giovana: ”Are o cicatrice”... Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo și doamna Dana nu se află în casă. Simona Gherghe a făcut anunțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x