Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, jignită de Cătălin, după o discuție aprinsă cu David. Cum a reacționat concurenta

Cătălin s-a enervat la culme, din cauza unor ieșiri ale Andrei. După o discuție cu David, în care concurentul și-a spus părerea despre fată, acesta a simțit nevoia să-și descarce oful și la Alex.

”A început să mă enerveze Andra. Nu cred că e îndrăgostită. Văd că a pierdut teren până acum. De ce nu e la fel de sinceră cum a fost până acum? Vrei să te mint, când vei ieși afară nu vei fi cu ea! E părerea mea. Nu o să fie vorba de alt băiat, o să zică că nu simte. (...) ”, i-a spus Cătălin lui David.

Nu a durat mult și fiul doamnei Mia și-a apărat iubita în fața colegului de cameră. El a afirmat faptul că nu a observat nicio schimbare în comportamentul iubitei sale de când ea i-a cerut o pauză.

Ba mai mult, părerea lui este că relația lor a înflorit după acel moment de cumpănă.

Citește și: Claudia și Ștefan s-au despărțit. Ce l-a deranjat pe băiat

Cătălin l-a ascultat, însă nu a părut să fie de acord cu David. La scurt timp, ultimul a părăsit dormitor și Alex a pătruns în cameră.

”Hai că mă enervează ăsta și nevasta-sa. A prins niște arfe, zici că cine știe ce lady e. Vezi-ți de treaba ta, rasă pechineză ce ești. Ai uitat de unde ai plecat?!!”, a spus Cătălin.

Cum și-a explicat Cătălin gestul

Încurajat de Simona Gherghe, Cătălin și-a cerut scuze, însă Andra a refuzat să le accepte. Tânăra s-a arătat deranjată de afirmațiile băiatului, având în vedere faptul că relația lor a fost una strânsă încă de la începutul competiției Mireasa.

David, însă, a încercat să afle de ce Cătălin a ales să vorbească așa despre partenera lui.

”Nu o să-i răspund lui Cătălin la fel. Credeam că suntem prieteni. Aleg să mă retrag, nu mi se pare ok ce ai spus. Nu e ok, te înțelegeai bine cu Andra, cu mine.”, a spus David.

”Mi s-a părut că a vorbit de sus. Am reacționat la nervi.”, a explicat Cătălin.

De ce Andra și David au luat o pauză

Totul începea când Andra îi spunea Ștefaniei că vrea să-și dea timp pentru a avea sentimente mai intense pentru David. Ea consideră că iubitul său este mai atașat și implicat în relația lor.

”Nu sunt sigură de relația mea cu David afară. Merită să încerc, dar nu știu dacă vom ieși așa afară.”, le-a spus ea lui Cătălin și Biancăi.

La scurt timp, cei doi au purtat o discuție. Andra i-a propus să ia o pauză. Concret, timp de o zi să stea departe unul de celălalt.

Citește și: Andra, în lacrimi din cauza unor afirmații făcute de doamna Mia. Ce a deranjat-o pe iubita lui David

”Nu vreau să-l rănesc. Mă oftic, e un băiat bun, merită să fie iubit. Nu am ce să-i reproșez. Aici nu are ce să fie rău, va fi totul frumos. Afară, dacă nu e iubire între noi, sunt tentații. Dacă mă voi simți atrasă de alt bărbat, nu voi sta pe gânduri. Voi face ce simt”, a spus ea la testimoniale.

Deși David a fost deranjat, tânăra a primit ce și-a dorit și a ajuns la o concluzie: pauza pe care i-a cerut-o partenerului său a fost benefică.

”I-am simțit lipsa.”, a declarat Andra în emisia live, iar iubitul său părea că o înțelege.

”Sunt niște temeri normale. Andra încearcă să se regăsească, să se cunoască mai bine. Nu văd atât de grav ce se întâmplă, dar îi voi rămâne aproape. M-am supărat foarte tare ieri, voiam să nu mai continui. Dragostea nu are limite, fiecare simte în felul lui.”, spunea David.

Mireasa 2020, sezon 2. Claudia și Ștefan s-au despărțit. Ce l-a deranjat pe băiat... Mireasa 12 decembrie 2020. Ce vor să facă Ștefan și Claudia cu premiul de 40.000 dacă vor câștiga. Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x