Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Mia a început să plângă. Care este motivul pentru care Sărbătorile o întristează

Doamna Mia de la Mireasa a început să plângă, în timpul unei pauze de publicitate, de dorul fratelui său, care s-a stins din viață într-o zi sfântă.

Fratele doamnei Mia a murit de Crăciun, în urmă cu trei ani. De atunci, mama lui David nu mai poate celebra această sărbătoare.

”Mi-au venit în gând niște scene de când eram mici. Eram foarte apropiați. Când m-a sunat sora mea, nu am avut bilet să vin. Nu îl mai văzusem de 3-4 ori. Cu câteva ore înainte să moară era bine, fericit. Au zis că de la inimă. 54 de ani a avut. În ultimii ani, mi-a murit aproape toate familia. Chiar ziceam că suntem mai mulți dincolo decât aici. Nu trebuia să moară, eu eram mai mare decât el. Tot timpul mă gândesc la el.”, a povestit ea.

Auzind cele spuse de mama sa, David s-a arătat mișcat și a afirmat că o înțelege mai bine pe doamna Mia.

Citește și: Ștefan nu crede că relația cu Claudia va merge afară. De ce se teme băiatul

”Eram în relații bune. Nu am apucat să-l cunosc foarte bine, dar o înțeleg pe mama pentru ce face în emisiune și felul în care alege să-și trăiască viața. Cu un zâmbet își ascunde suferința din suflet.”, a afirmat și David.

Care este povestea de viață a doamnei Mia de la Mireasa

Doamna Mia are o poveste de viață cutremurătoare. Și-a pierdut doi copii într-un mod înfiorător, cu 23 de ani în urmă.

”Îmi aduc aminte foarte bine. Parcă a fost ieri. Vedeam moțul la căciulă, au fost într-un singur sicriu. Pe 24 martie, când era ziua lor, mereu îmi amintesc de ei. Aveau 4 ani și erau singuri în casă, tatăl lor era plecat la băut și eu la cumpărături”, și-a început doamna Mia povestea.

La întoarcere, a fost întâmpinată de o vecină, care i-a dat vestea tragică. ”Unde ai umblat, copiii au dat foc la casă. Au murit toți”, i-a zis ea.

De durere, a recurs la un gest pe care l-a regretat imediat: ”Eu atunci am vrut să mor. Am luat 30 de somnifere, dar nu am pățit nimic”.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

A aflat abia a doua zi că ceilalți trei copii au supraviețuit. În curând avea să afle că nu micuții au provocat incendiul, ci o vecină, pe care a iertat-o.

”Nu a intrat niciun vecin, dincolo era ziua unui copil și nu și-au dat seama. Ceilalți trei m-au motivat să merg mai departe. Copiii și acum își amintesc, ei au reușit să iasă”, a povestit mama lui David.

Tot timpul se gândește la pruncii care au pierit. ”Îi visez, dar nu împreună”.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan nu crede că relația cu Claudia va merge afară. De ce se teme băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x