Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Claudia și Ștefan s-au despărțit. Ce l-a deranjat pe băiat

În ciuda faptului că lucrurile păreau să meargă bine între ei, Claudia și Ștefan s-au despărțit.

Decizia vine la doar câteva ore după ce băiatul a menționat faptul că nu crede că relația lor va putea continua afară.

„Era lapte și miere, dar m-am gândit eu mai bine ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. M-a întrebat 'Cât poți să câștigi? Am zis undeva la 3000, 4000 maxim'. A zis: 'Foarte puțin, mai ales dacă apare și un copil'. După m-a întrebat ce prieteni am”, a povestit Ștefan.

A fost momentul în care el a simțit că bruneta Claudia i-ar fi comparat cu apropiații săi: ”Eu am prieteni care învârt mii de euro”.

Citește și: Scrisoarea care a aruncat în aer casa Mireasa. Ce scrie și ce s-a întâmplat

Băiatul doamnei Viorica spune că acest lucru l-a făcut să creadă că nu se ridică la standardele iubitei sale: ”Mi se pare un șef care vrea să caute un subaltern. Mă simt folosit.”

”Sunt foarte bine”, a afirmat concurenta când a fost întrebată de Simona Gherghe cum se simte.

Ce spunea ieri Ștefan despre relația cu Claudia

Fiul doamnei Viorica nu crede în relația lui și e de părere că aceasta va ajunge la final atunci când se va termina competiția.

Citește și: Marile temeri ale lui Ștefan: Nu am vrut să mă îndrăgostesc de Claudia. Mi-e frică de ce o să fie afară

De vină sunt, spune el, tensiunile cu familia și prietenii Claudiei. Declarațiile iubitului său au deranjat-o pe concurentă, care i-a reamintit faptul că l-a ales pe el, în ciuda faptului că cei dragi au avertizat-o să nu facă asta.

Enervată, Claudia a evitat să ia o decizie la nervi și a promis că se va gândi la tot ce a auzit și va reveni cu o hotărâre în privința cuplului lor.

De asemenea, ea a atras atenția că Ștefan nu face decât să confirme cele afirmate de Teodora și mama sa.

”Aseară eram bine, am gătit. Nu sunt jucăria nimănui”, a spus fata și a început să plângă.

Nu e prima dată când Ștefan și Claudia renunță la legătura lor amoroasă

Primele lor probleme au apărut când Claudia a primit o scrisoare de la prietena sa, Teodora. Aceasta a criticat-o dur pentru faptul că s-a apropiat de Ștefan, cel care nu a avut un comportament exemplar față de ea.

Citește și: Claudia, reproșuri și învinuiri după despărțirea de Ștefan: Nu mă simt dezamăgită!

”Aseară ai făcut-o lată, ai fost mai mult decât penibilă. Îmi era jenă să citesc ce scriu oamenii despre tine. Cum te poți apropia de cineva care te-a jignit atât de mult?! Până aseară credeam că e un joc. Îmi pare rău că sunt dură, dar o meriți.”, a citit Claudia de la Mireasa în scrisoarea primită de la Teodora.

La scurt timp, concurenta s-a îndepărtat de Ștefan de la Mireasa. Cei doi au avut un schimb de replici și s-au despărțit.

De vină a fost și gelozia resimțită de băiat la intrarea noilor concurenți, dar și scrisoarea primită de la Ionela, despre care Ștefan nu a vrut să dea detalii.

”În loc să fii lângă mine, tu unde ești?! Știi de ce are nevoie inima mea? De iubire. Vreau să încheiem aici această cunoaștere”, a spus Claudia.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan nu crede că relația cu Claudia va merge afară. De ce se teme băiatul... Mireasa 2020, sezon 2. Andra, jignită de Cătălin, după o discuție aprinsă cu David. Cum a reacționat concurenta...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x