Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este Carina, noua concurentă, și pe ce băieți a pus ochii

Noi concurente au intrat în casa Mireasa, chiar de Crăciun, spre bucuria băieților din competiția matrimonială.

Printre cele trei, se numără Carina, o tânără din Baia Mare, care a crescut în Spania până la vârsta de 16 ani.

Cine este Carina și ce băieți din competiția Mireasa sunt pe placul ei

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, a spus ea, întrebată fiind când a fost cel mai greu moment din viața sa.

Citește și: Cine este și cum arată Andreea, noua concurentă de la Mireasa

Carina fost înșelată în ultima relație serioasă: ”Am zis că eu plec în Londra, să-l uit. Ultima relație s-a încheiat acum o lună jumătate. Eram împreună de 9 luni, l-am cunoscut în Londra.”

Dintre băieții din competiție este interesată de Alexandru: ”Îmi place caracterul lui și fizicul. Îmi place și Mihai, dar începe să se cunoscă cu Bianca. Mihai e matur.”

Bărbatul de lângă ea trebuie să fie înțelegător, afectuos și matur.

Care sunt ultimii concurenți intrați în casa Mireasa

La începutul lunii decembrie, Ciprian și Alexandru au intrat în competiția Mireasa sezon 2 cu gândul să-și găsească aleasa.

În vreme ce Ciprian este convins că vrea să o cunoască pe Bianca, și ea recent intrată în show-ul matrimonial, Alexandru numea trei fete pe care le găsea atrăgătoare: Claudia, Ștefania și Cătălina.

Pe ultima nu a mai avut oportunitatea de a o cunoaște, iar Ștefania era implicată într-o relație cu Mihai. Cu toate acestea, Alexandru s-a orientat către Bianca, cea pe care mama sa o plăcea.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă

Cei doi au considerat că nu se potrivesc și au încheiat perioada de cunoaștere.

Cine este Alexandru de la Mireasa

Alex este frizer de meserie, fost sportiv de performanță. A praticat lupte greco-romane, însă cariera lui s-a terminat din cauza unei accidentări la spate.

Băiatul are o relație specială cu mama sa: ”Părerea ei este foarte importantă. Crede că Bianca e potrivită. Mamei îi plac fetele modeste, cuminți și devreme acasă. Mie, în general, nu.”

La intrarea în casa Mireasa, el a mărturisit că este în căutarea unei femei mature, care să devină mama viitorilor săi copii.

”Nu m-au atras femeile mai tinere. Cu fete de vârsta mea nu am fost niciodată. Sunt pregătit să mă însor. Am avut relații serioase, cu toate am locuit în aceeași casă, pe toate le-am iubit și au fost speciale.”, afirma Alexandru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x