Antena Căutare

Preselecții Mireasa sezonul 3. Cum poți să te înscrii și ce condiții trebuie să îndeplinești

Au început preselecțiile pentru cel de al treilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa, care se poate transforma în experiența vieții tale.

concurentii de la mireasa sezon 2, inainte de preselectiile sezonului 3
Au început preselecțiile pentru cel de al treilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa | Antena 1

Dacă dorești să intri în casa Mireasa pentru a îți găsi sufletul pereche, te așteptăm să te înscrii telefonic la 0758.244.659 sau online pe casting.a1.ro.

Cine sunt persoanele care se pot înscrie la Mireasa sezon 3

Având în vedere scopul emisiunii Mireasa, concurenții trebuie să aibă starea civilă necăsătorit și să nu fie implicați într-o relație amoroasă.

Citește și: Când începe Mireasa sezonul 3 la Antena 1. Simona Gherghe a făcut anunțul

Reamintim că emisiunea Mireasa sezon 3 va fi realizată în modalitatea reality show, echipa de producție având posibilitatea de a realiza înregistrări 24 de ore din 24.

Cum vor fi selectați viitorii concurenți Mireasa sezon 3

Conform regulamentului concursului Mireasa, participanții vor fi selectați exclusiv de către producător pentru a participa în calitate de concurenți în emisiune, fără a fi necesar ca producătorul să-și motiveze decizia de selectare sau de respingere a oricărui participant în cadrul procesului de selecție în vederea participării la emisiune.

Care este mecanismul de concurs al show-ului Mireasa

“Mireasa” este un concurs reality-show matrimonial, iar premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii sau, dacă nu există un cuplu care să facă acest pas, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit, iar aceștia pot deveni câștigătorii emisiunii.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 2. Ce cupluri pot intra în finală conform regulilor și cine alege câștigătorii

Săptămânal, telespectatorii își votează favoriții, iar votul lor poate salva concurentele sau concurenții de la eliminare. De asemenea, tot publicul decide marii câștigători în Finala Mireasa sezon 3.

În fiecare săptămână câte o concurentă sau concurent părăsește casa “Mireasa”.

Cum se fac eliminări în rândul fetelor

În cazul fetelor, toți băieții din casă, ajutați de însoțitorii lor, propun câte trei fete spre eliminare. Din cele propuse, trei fete care au o majoritate de voturi merg spre votul final de eliminare.

În unele săptămâni cele trei fete pot fi propuse doar de șeful săptămânii sau de toți băieții și însoțitorii lor.

Votul publicului contează în caz de egalitate între două sau trei fete propuse. Dacă prima propusă pentru eliminare are cele mai multe voturi din partea publicului, atunci aceasta este salvată și părăsește emisiunea cea de-a doua.

Cum se fac eliminări în rândul băieților

În cazul băieților, fetele decid cine ajunge la votul final. Publicul are puterea de a salva prin vot concurentul favorit, prin același sistem ca în cazul eliminării fetelor.

Citește și: Când este finala Mireasa sezonul 2. Simona Gherghe va anunța cuplul câștigător

Concurenții locuiesc în casa “Mireasa” și o părăsesc doar cu acordul echipei de producție sau în situațiile comunicate de producător.

În plus, ei nu au voie să depășească perimetrul stabilit și, dacă încalcă orice regulă a show-ului, concurenții pot fi eliminați sau pot intra sub incidenta contractului semnat la începutul emisiunii.

Gala Mireasa 9 ianuarie 2021 | Cine a primit titlul de Mama Favorită și care au fost cele mai votate fete... Mireasa 2020, sezon 2. Ciprian, plecare atipică. De ce nu l-au însoțit toți concurenții când se pregătea să părăsească c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x