Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire

Claudia a plecat din casa Mireasa, în gala de sâmbătă, 13 februarie. Toți cei din casă i-au spus rămas bun, inclusiv doamna Ermina.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire Galerie
Cum a fost plecarea Claudiei din casa Mireasa | Antena 1

Apariția Claudiei în casa Mireasa a fost una spectaculoasă, atărgând atenția tuturor. Uletorir, Claudia a trăit o scurtă poveste de dragoste cu Ștefan, care s-a destrămat rapid. Apoi a izbucnit o scânteie între Claudia și Ciprian, scânteie care s-a stins cu rapiditate. Ulterior, Claudia s-a apropiat de Adelin, dar cei doi au avut parte doar de tatonări.

Claudia a fost cel mai des nominalizată pentru plecare, ea neavând o relație. În gala de sâmbătă Claudia a fost nominalizată majoritar.

Claudia Ciobanu a plecat din casa Mireasa

„S-a strigat Bingo în sfârșit”, a spus Claudia înainte de a pleca din casa Mireasa.

La plecare, Claudia a fost îmbrățișată de toți cei care au rămas în casă. În ciuda conflictelor pe care le-a avut cu doamna Ermina, Claudia i-a spus că nu ține supărarea.

„Te rog frumos să mă ierți”, i-a spus doamna Ermina Claudiei, ținând-o de mână și conducând-o spre ieșirea din casă. Așadar Claudia și doamna Ermina s-au despărțit împăcate.

Claudia a plecat cu un urs mare de pluș și a mulțumit publicului pentru că a rămas destul de mult în această competiție.

În gala Mireasa din 13 februarie 2021, concurenții și-au exprimat voturile despre ce fete trebuie să părăsească emisiunea.

Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Cine este Claudia, fosta concurentă în casa Mireasa

Claudia Ciobanu este pasionată de muzică. Aceasta i-a încântat pe colegii ei din casa Mireasa, interpretându-le tot felul de piese de-a lungul participării ei în competiție.

În 2012 Claudia a participat la show-ul X Factor România.

„Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea și a adăugat că trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Citește și: Mama Claudiei a intervenit în direct. Ce i-a dezvăluit fetei despre Ștefan

Jurații au fost încântați de talentul Claudiei și a primit trei de "da".

„Se vede că ai experienţă, că eşti profesionistă", i-a spus Dan Bittman.

Mireasa 2020, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților... Mireasa 2020, sezon 2. Andreea, cu ochii în lacrimi după proba cântarului. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x