Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Radu au stabilit data nunții. Când vor cei doi să se cunune religios

Mădălina și Radud de la Mireasa sezon 2 sunt cu gândul la viitor.

Mădălina și Radud de la Mireasa sezon 2 sunt cu gândul la viitor.

Instagram

După ce tinerii au declarat că vor să se căsătorească în Mare Finală a sezonului 2 Mireasa, Mădălina și Radu au discutat și despre cununia religioasă.

Cei doi s-au gândit la luna august 2022, cu toate că, potrivit lor, ar face nunta anul acesta. Din păcate, îi împiedică să aibă parte de un eveniment așa cum visează.

Întrebați care este data concretă, Mădălina și Radu au ales 27 august 2022. Preferau data de 26 fiindcă atunci s-au sărutat, însă pică într-o zi de vineri.

Cum a reacționat mama Mădălinei când a auzit că tânăra vrea să se căsătorească cu Radu

În prima Gală din 2021, iubita lui Radu a fost întrebată dacă își dorește să se căsătorească în finala Mireasa sezon 2, moment în care a dat un răspuns surprinzător.

Citește și: Bianca i s-a destăinuit Mădălinei și a spus ce simte cu adevărat

Mădălina a afirmat că este pregătită să-și unească destinul cu cel al lui Radu, în ciuda micilor neînțelegeri dintre ei.

”Vreau să spun că sunt de accord cu decizia Mădălinei, am încredere în ea. Mă refer la decizia despre căsătorie. Îmi doresc să fie fericiți”, a spus Mariana Puiu, mama Mădălinei, care a sunat în emisia live.

Mădălina, avertizări din afara casei

De-a lungul timpului, Radu a fost acuzat că își cumpără like-urile și că țintește spre Marele Premiu. De asemenea, fanii i-au scris Mădălinei că iubitul său are datorii la bancă și că se folosește de ea pentru a câștiga competiția.

În privința căsătoriei, Mădălina și Radu au avut ceva rețineri. Cei doi provin din familii destrămate, iar a concurenta se teme să nu pățească din nou acest lucru.

Citește și: Încălcare de regulament în casa Mireasa. Ce consecințe a avut fapta Biancăi

Ea și Radu au vorbit despre asta, iar băiatul i-a promis că va lupta pentru a evita un deznodământ de acest fel.

Însă cuplul mai întâmpină probleme, iar recent doamna Ana chiar a intervenit pentru a afla ce se petrece cu ei.

”Să nu puneți nimic la suflet. Eu vă iubesc din tot sufletul, dar te rog să fii puțin mai aspră. Nu e bine, tot timpul te văd abătută și plângi. Urmăresc emisiunea în fiecare zi. Am văzut puțin la Mădălina o schimbare. Îmi e frică de faptul că poate nu are încredere totală în Radu. Îl văd că o iubește la nesfârșit. Mi se pare că Mădălina e foarte supărată, nu cunosc motivul. E foarte, foarte tristă”, zicea mama lui Radu.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 2. Ce cupluri pot intra în finală conform regulilor și cine alege câștigătorii

Iubitul Mădălinei a sărit în apărarea partenerei sale: ”Nu există nicio schimbare. Totul este în regulă”.