Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca i s-a destăinuit Mădălinei și a spus ce simte cu adevărat

Bianca și Mădălina de la Mireasa au discutat în intimitatea dormitorului și și-au spus ce au pe suflet.

Bianca i s-a destăinut Mădălinei

Antena 1

Mădălina a fost alături de Bianca atunci când aceasta a căzut pe scări și au vorbit mai mult despre actuala situație din casa Mireasa. Venirea Ștefaniei a zdruncinat liniștea din casă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Atunci când a intrat în casa Mireasa, Ștefania a declarat că principalul motiv a fost faptul că mai are ceva de lămurit cu Mihai și a afirmat că are de băut o cafea cu el. Mai în glumă, mai în serios, Bianca s-a arătat deranjată de faptul că Mihai a acceptat această propunere și i-a spus acest lucru.

Tot aici, concurenta a afirmat că dacă ea ar fi pusă într-o astfel de situație, nu ar da curs unei asemenea invitații, trecutul fiind trecut pentru ea.

Bianca și Mădălina, sfaturi în dragoste

Acum, Bianca i s-a destăinut Mădălinei și a spus că dacă Mihai merge la o cafea cu Ștefania înseamnă că deja a făcut o alegere și că ea va pleca.

Simona Gherghe a vrut să afle mai multe de la Bianca și a deschis subiectul în emisia live de azi. Întrebată de față cu Ștefania și Mădălina dacă a rămas la fel de vehementă, Bianca a spus că atunci erau mai multe lucruri care se acumulaseră și că se afla și sub efectul medicamentelor.

Află mai multe din materialul de mai sus!