Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca i s-a destăinuit Mădălinei și a spus ce simte cu adevărat

Bianca și Mădălina de la Mireasa au discutat în intimitatea dormitorului și și-au spus ce au pe suflet.

Simona Gherghe a vrut să afle mai multe de la Bianca și a deschis subiectul în emisia live de azi Galerie
Bianca i s-a destăinut Mădălinei | Antena 1

Mădălina a fost alături de Bianca atunci când aceasta a căzut pe scări și au vorbit mai mult despre actuala situație din casa Mireasa. Venirea Ștefaniei a zdruncinat liniștea din casă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Atunci când a intrat în casa Mireasa, Ștefania a declarat că principalul motiv a fost faptul că mai are ceva de lămurit cu Mihai și a afirmat că are de băut o cafea cu el. Mai în glumă, mai în serios, Bianca s-a arătat deranjată de faptul că Mihai a acceptat această propunere și i-a spus acest lucru.

Tot aici, concurenta a afirmat că dacă ea ar fi pusă într-o astfel de situație, nu ar da curs unei asemenea invitații, trecutul fiind trecut pentru ea.

Bianca și Mădălina, sfaturi în dragoste

Acum, Bianca i s-a destăinut Mădălinei și a spus că dacă Mihai merge la o cafea cu Ștefania înseamnă că deja a făcut o alegere și că ea va pleca.

Simona Gherghe a vrut să afle mai multe de la Bianca și a deschis subiectul în emisia live de azi. Întrebată de față cu Ștefania și Mădălina dacă a rămas la fel de vehementă, Bianca a spus că atunci erau mai multe lucruri care se acumulaseră și că se afla și sub efectul medicamentelor.

Află mai multe din materialul de mai sus!

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, reacție după accidentul Biancăi... Cum arată Ovi, fiul doamnei Mia de la Mireasa. Tânărul seamănă mult cu fratele său, David - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x