Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a izbucnit în lacrimi în timpul Galei. Ce l-a făcut să rămână fără cuvinte

Mihai a izbucnit în lacrimi în gala de sâmbătă, 30 ianuarie.

Mihai, purtând un sacou vișiniu, izbucnind în lacrimi Galerie
Mihai a fost ales „băiatul săptămânii”, însă nu a putut rosti niciun cuvânt | Antena 1

Mihai a trecut prin clipe emoționante în gala Mireasa. A fost ales băiatul săptămânii, însă nu a reușit să articuleze niciun cuvânt pentru a le mulțumi telespectatorilor care l-au votat. Mai multe evenimente s-au acumulat și l-au făcut pe Mihai să-și stăpânească cu greu emoțiile.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în casă”

Vestea obținerii titlului de „băiatul săptămânii” a venit după ce Mihai și Bianca au fost subiectul unei întrebări pe care Simona Gherghe a adresat-o publicului. Mai multe șicane și nehotărâri a făcut ca întrebarea zilei să fie: „Credeți că Mihai ar trebui să renunțe la Bianca?”.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Mihai și Bianca, protagoniștii unor șicane în casa Mireasa

Mihai și Bianca nu sunt un cuplu declarant, iar Mihai își dorește ca după ieșirea din casa Mireasa să înceapă o relație cu frumoasa Bianca. Totuși, concurenta nu este pe aceeași lungime de undă cu Mihai. Tocmai de aici au izbucnit între cei doi șicane.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2, Gala 30.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

„În primul rând cred că problema e la mine că nu am reușit până acum să încerc încă o relație aici. I-am explicat Biancăi puțin.

Întrebat de Simona Gheroghe dacă este sau nu pregătit pentru o relație, Mihai a mărturisit că ar vrea o relație cu Bianca, după ce ies din casă.

Mihai, temător în privința începerii unei relații în casa Mireasa

„Din nou, aici, după cum s-a terminat până acum. Am amânat să ajungem afară”.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în casă”

„Nu știu dacă am discutat chiar atât de clar cum că nu ar fi pregătit să înceapă o nouă relație aici în casă”, a spus Bianca.

Mihai a ținut să precizeze că nu-și dorește o relație cu Bianca în casă, dar își dorește după terminarea competiției.

„Eu sunt pregătit, dar în acest mediu mi-ar fi frică de un eșec”

Mireasa 2020, sezon 2, Gala 30.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, explicații târzii după afirmațiile din Gala de sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x