Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, despre interacțiunile dintre Bianca și Mihai: ”Discuțiile lor sunt stupide”

Obiceiul lui Mihai și al Biancăi de a analiza tot ce se întâmplă în relația lor nu este văzut cu ochi buni de către Ștefania de la Mireasa sezon 2.

mihai, bianca si stefania care se cearta la mireasa sezon 2 Galerie
Obiceiul lui Mihai și al Biancăi de a analiza tot ce se întâmplă în relația lor nu este văzut cu ochi buni de către Ștefania | Antena 1

Fosta iubită a tânărului susține că cei doi au multe discuții stupide și că Mihai nu știe să se facă înțeles.

”Discuțiile lor sunt stupide, din punctul meu de vedere. Cu tine nu prea vreau să vorbesc, Mihai. Cu tine o să vorbesc când o să fii un bărbat drept, care vorbește și se face înțeles. Îți port respect ca unui fost iubit și atât”, a spus Ștefania în cadrul unei convorbiri cu cei din casa Mireasa.

Citește și: Mama Andrei nu vede cu ochi buni apropierile dintre David și Ștefania. Ce a sfătuit-o pe fiica ei

După difuzarea materialului, aceasta a ținut să adauge câteva detalii și despre ultima discuție a celor doi, când Mihai i-a reproșat Biancăi existența unei ”priviri lungi”.

”Aia cu privirea lungă nu e o discuție stupidă? Apoi spunem că e vorba despre un dans. Privirea lungă are legătură cu dansul sau distanța dintre ei doi?! Ar fi mai simplu să spună că preferă să se abțină. Ai văzut o privire lungă, nu-i așa? Eu spun niște lucruri, unele par răutăcioase și trebuie să explic”, a mai afirmat Ștefania.

Citește și: David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat

Bianca și Mihai la cuțite cu Ștefania

Bianca și Mihai s-au contrazis minute bune cu Ștefania după ce susținătorii și familiile primilor au fost acuzați că au jignit-o pe fosta iubită a tânărului.

”Ștefania este o persoană cu două fețe. A intrat acolo pentru Mihai ca să vă despartă. Ai grijă la Ștefania că nu e ceea ce pare”, i-a spus cumnata Biancăi când concurenții au primit telefoanele de la staff.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 2. Ce cupluri pot intra în finală conform regulilor și cine alege câștigătorii

Pentru a clarifica lucrurile, o susținătoare a Ștefaniei a intervenit și a punctat anumite aspecte.

”Din familia Ștefaniei, niciodată nu a comentat nimeni. Acele print-uri pe care le-ai primit, sunt doar câteva dintre cele cu cumnatele. Au fotografiat casa și familia ta. Tot din partea Sportivelor și a Phoenixelor au apărut niște poze cu casa”, i-a transmis Alina, susținătoarea Ștefaniei.

Mihai și Bianca au susținut că fanii lor nu ar face asta, lucru care a făcut-o pe Ștefania să izbucnească. ”Poți să garantezi pentru mii de persoane?”, le-a reproșat ea.

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Andrei nu vede cu ochi buni apropierile dintre David și Ștefania. Ce a sfătuit-o pe fiica ei... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Mia și Ermina, scandal cu înjurături în direct: ”Asta e tot o înjurătură în greacă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x