Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2.Claudia Shik, apariție încântătoare pe micile ecrane. A purtat o salopetă mulată, cu un decolteu generos

Claudia Shik a fost prezentă la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre experiența sa din cadrul emisiunii Mireasa.

colaj de imagini cu claudia shik Galerie
Claudia Shik a fost prezentă la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre experiența sa din cadrul emisiunii Mireasa | Antena 1

Îmbrăcată într-o salopetă neagră, cu franjuri și cu un decolteu generos, Claudia Ciobanu a mai bifat încă o apariție încântătoare pe micile ecrane. Bruneta și-a completat ținuta cu o pălărie roșie și o pereche de botine cu toc înalt.

Inițial a vorbit despre experiența din casa Mireasa, după care a interpretat noua sa melodie, ”Sare pe rană”, realizată în colaborare cu Danezu.

Fosta concurentă a afirmat la Antena Stars că ”unele persoane din casă erau mai insistente”, făcând referire la conflictele sale cu doamnele și fetele din show-ul matrimonial și s-a rezumat la a spune că nu a simțit să se apropie decât de un băiat.

Claudia Ciobanu a participat la X Factor România

Pasiunea Claudiei pentru cântat nu mai este un mister pentru niciunul dintre fanii competiției matrimoniale Mireasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale

Însă nu toți telespectatorii și colegii de platou au văzut cu ochi buni faptul că bruneta fredona zilnic piesele care-i erau pe plac.

Încă de la începutul sezonul 2 al emisiunii, Claudia Ciobanu a fost acuzată că a ales să participe nu pentru a-și întâlni jumătatea sau ”zâmbetul”, cum îi spune ea, ci pentru a se promova.

Tânăra a recunoscut că este un prilej bun pentru a câștiga notorietate, însă a afirmat că scopul său este de a cunoaște un bărbat pe placul ei, cu care să întemeieze o familie.

Cum a arătat momentul din preselecții al Claudiei Ciobanu la X Factor 2012

În ediţia X Factor 2012 din 14 octombrie, a fost difuzată preselecţia Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum era cunoscută, la vremea respectivă.

Bruneta a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită pe scena show-ului şi a interpretat melodia "Soarele meu", care aparține formației Mandinga.

Dezinvoltă și obișnuită cu atenția publicului, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii.

"Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", l-a îndemnat Claudia.

Citește și: Blaze, dezvăluiri despre legătura amoroasă care l-a marcat. Concurentul recunoaște că nu a încheiat definitiv fosta relația

La finalul momentului, pe parcursul căruia a dansat cu foc, actuala concurentă de la Mireasa a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi.

"Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea și a adăugat că trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Jurații au fost încântați de talentul Claudiei și a primit trei de "da".

Vezi în materialul video de mai jos cum s-a descurcat Claudia Shik la X Factor 2012:

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale... Mireasa 2021, sezonul 3. Domna Victoria, nemulțumiri legate de Roxana. Ce crede despre apropierile dintre tânără și Ionu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x