Antena Căutare

Blaze, dezvăluiri despre legătura amoroasă care l-a marcat. Concurentul recunoaște că nu a încheiat definitiv fosta relația

Blaze a recunoscut, într-o discuție cu Marian, că mai are sentimente pentru fosta lui iubită. Convorbirea a fost difuzată în cadrul emisiunii Mireasa: Urzeala Soacrelor.

colaj de imagini cu blaze, izabela si marian de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze a recunoscut, într-o discuție cu Marian, că mai are sentimente pentru fosta lui iubită | Antena 1

”Nu știu ce să fac, ce să spun. N-am spus asta înainte pentru că nu are rost. Ea a fost cu Liviu și după s-a schimbat, e normal, poate n-a știut ce vrea. Acum o să-i spun, o să vorbesc cu ea. Să rup ce am cu Iza? Nu, nu. Am ceva aici (n.r. arată spre inimă), vreau să vorbesc cu cineva. Ea a întrebat despre fosta, n-am vrut să spun, nu am fost sigur ce vrea. Simt că acum vrea ceva mai mult cu mine. Trebuie să spun asta.”, i-a zis Blaze lui Marian, în materialul difuzat la Antena Stars.

În secunda următoare, băiatul a scos un colier de sub tricou: ”Asta e de la fosta mea. Doi ani l-am purtat fără să-l dau jos. Iza îmi place, îmi e dragă. Nu mă gândesc în fiecare secundă la fosta. Vreau să vorbesc cu ea, nu despre relație ci pentru că nu am clarificat. Nu e ok dacă o să însor aici și afara mă întorc la fosta.

Citește și: Izabela și Blaze, picnic în doi de neuitat

Nu e ok, vreau să clarific. Dacă mă vrea înapoi, va fi greu. Acum eu sunt mai aproape de Iza. Am suferit și nu vreau să sufere cineva. Vreau să clarific ce e aici (arată din nou spre inimă). De asta ieri am fost așa... În viața asta cineva poate să fie îndrăgostit de mai multe ori, dar poți să iubești o dată. Vreau să fiu cinstit, dacă am terminat, am terminat”

Blaze a oferit și câteva detalii suplimentare despre finalul relației de doi ani. ”Eu simt chestii pentru ea.”, a zis el.

Marian i-a pus o întrebare lui Blaze al cărui răspuns nu ar fi pe placul Izabelei: ”Dacă ar fi să primești o noapte la hotel cu fosta, ai refuza?”, iar concurentul a zis ”Nu”.

Citește și: Liviu se simte amenințat de Bogdan, noul concurent? Ce spune concurentul

Care este povestea lui Blaze

Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit.

Blaze este unul dintre cei 8 copii ai unei familii modeste din Nigeria, care deși a reușit în viață, nu a uitat de unde a plecat.

”Tatăl meu lucrează la universitate, mama nu muncește. Am 5 surori și 2 frați. Eu mâncam o dată la trei zile, a fost nașpa. După liceu, am mers la tatăl meu și am zis vreau bani pentru asta. El a zis: nu am!. Prima oară când am venit în România a fost wow, fără bani... Am zis, o să fac ceva cu talentul meu, să primesc bani. Am început să postez, a fost greu. Trebuia să postez pe Youtube, deși aveam examen mâine. Am început cu TikTok, a ajuns viral”, a povestit el.

Citește și: Marian, dezvăluiri despre femeia din viața lui. Ce spune Valentin despre Anamaria

Motivația i-a transformat visele în realitate și a ajuns să devină cunoscut în mediul online cu o promisiune activă: ”Primii bani de pe Youtube o să-i împart: 50% o să pun la cont și 30% o să cumpăr ceva pentru oamenii de pe stradă. Am făcut asta. Știu cum e să crești fără bani și când văd pe cineva pe stradă, mă gândesc când am fost ca el”.

La venirea în România, Blaze a cunoscut o fată cu care a format un cuplu vreme de 2 ani. Din păcate pentru el, această relație nu a durat.

A vrut să o ceară în căsătorie chiar de ziua ei, însă nu s-a mai întâmplat pentru că aceasta a dorit să se despartă.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, prima noapte împreună... Mireasa 2021, sezonul 3. Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x