Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale

Izabela și Maria sunt în conflict, iar acest lucru a atins punctul culminant azi. Maria a fost pusă la punct de doamna Badaric.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale Galerie
Izabela și Maria sunt în conflict, iar acest lucru a atins punctul culminant azi | Antena 1

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon azi în emisiune și a dorit să îi spună Mariei ce are pe suflet. Aceasta și-a încurajat fiica și a rugat-o să nu mai plângă.

De asemenea, mama Izabelei i-a transmis acesteia să facă exact ceea ce simte, să nu mai asculte la cei din jur și să nu se lase influențată de nimeni și nimic.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon

Punctul culminant al tensiunilor dintre cele două a fost atins azi, după ce Maria a mers într-o seară în casa băieților și i-a pupat pe toți băieții, inclusiv pe Blaze spunând că așa a rugat-o Izabela. Acest lucru a deranjat-o pe Iza, l-a deranjat pe Blaze și a condus și la o discuție între Maria și Liviu.

Izabela a plâns de mai multe ori în emisiune azi și a spus că cel mai mult a deranjat-o atunci când Maria a spus despre ea că este o femeie ușoară. Maria a făcut referire la faptul că Iza s-a sărutat cu Liviu, dar mai apoi l-a refuzat și s-a orientat spre Blaze.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon și i-a interzis Mariei să mai vorbească urât despre fiica sa. Doamna Badaric i-a cerut Izabelei să nu mai plângă și să o evite pe cât de mult posibil pe Maria, mai ales că aceasta a amenințat-o și că o bate.

Ce părere are mama Izabelei despre conflictele pe care le are fiica sa

Mama Izabelei, doamna Ramona, a discutat la Urzeala Soacrelor despre conflictele în care fiica sa a fost implicată în competiția Mireasa.

”Izabela a pornit cu stângul, din păcate. Nu vreau să mă repet, Izabela a simțit o atracție pentru Liviu, dar și-a dat seama că nu e ceea ce vrea. Mie îmi place ce văd. (...) Dacă își spune punctul de vedere, asta nu înseamnă că se ceartă. Dacă ați văzut pe Antenaplay, Izabela avea o discuție cu Adelina, pe un ton calm. A intervenit Maria și atunci normal că a explodat.

Hai să fim oameni. Nu poți să fii calm când vezi că cineva se bagă peste tine în discuții. Maria era nevinovată în toată situația aia?! Maria a fost cea care a început. Eu nu țin cu nimeni.”, a spus mama concurentei despre conflictul acesteia cu Maria și Adelina, la Antena Stars.

Mireasa 2021, sezonul 3. Burlacul Andi a venit în casa fetelor... Mireasa 2020, sezon 2.Claudia Shik, apariție încântătoare pe micile ecrane. A purtat o salopetă mulată, cu un decolteu g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x