Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai au surprins cu ipostaza tandră în care au fost fotografiați. Ce a atras atenția la tânără

Mihai și Bianca se pot declara unul dintre cele mai puternice cupluri, care au părăsit casa Mireasa fără să se căsătorească și care trăiesc acum o frumoasă poveste de iubire. Cum au fost surpinși cei doi în public.

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai au surprins cu ipostaza tandră în care au fost fotografiați. Ce a atras atenția la tânără Galerie
Mihai și Bianca se pot declara unul dintre cele mai puternice cupluri, care au părăsit casa Mireasa fără să se căsătorească și care trăiesc acum o frumoasă poveste de iubire. Cum au fost surpinși cei doi în public. | Mireasa

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, în sezonul 2, cei doi au demonstrat contrariul.

Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Bianca și Mihai de la Mireasa, sezonul 2 au fost fotografiați în public în timp ce se sărută

De curând, Bianca a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie alături de parterul ei, Mihai, în timp ce se sărutau în public.

Descrierea fotografiei a atras cel mai mult atenția. Tânăra demonstrează cât de îndrăgostită este de iubitul ei, chiar dacă ea a refuzat să se căsătorească în casa Mireasa și a spus NU în fața ofițerului de stare civilă.

"Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea", a scris tânăra.

Bianca și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de iubire, presărată cu momente de tandrețe și mult respect. Cei doi țin constant legătura cu susținătorii lor și se bucură să arate tuturor că relația lor funcționează.

Citește și: Mireasa 2022, seoznul 5. Ce face Alisia, la 2 săptămâni de când a părăsit competiția. Imaginile publicate de fosta concurentă

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 11 iunie. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa 2022, seoznul 5. Ce face Alisia, la 2 săptămâni de când a părăsit competiția. Imaginile publicate de fosta concu... Mireasa 2022, sezon 5. Jador a făcut show la petrecerea de sâmbătă. Ce fată a remarcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x