Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 11 iunie. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână, care s-a terminat cu o Gală incendiară. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți din 11 iunie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 11 iunie. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți Galerie
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână, care s-a terminat cu o Gală incendiară. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți din 11 iunie 2022. | Mireasa

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul. A fost o săptămână cu multe evenimente și situații care par să fi răsturnat enorm votul.

Pe de o parte, despărțirea lui Andrei de Yana, dar și împăcarea la scurt timp, dezvăluirile lui Adrian și ale Elenei despre concurenți, tensiunile tot mai dese dintre Valentin și Alina, care au fost iar la limita despărțirii, dar și dintre Giovana și Sese, care s-au bucurat totuși de o escapadă la cabană.

Însă punctul culminant a fost în legătură cu Sabrina și Perneș, care oscilează între iubire și nemulțumire și care toată săptămâna au fost supărați din cauză că au intrat în cursa de eliminare în urma votului colegilor din casă ca fiind ei cel mai slab cuplu. Cei doi și-au făcut bagajele cu o zi în urmă. Însă, publicul a votat ca ei să nu fie eliminați.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa de sâmbătă din 11 iunie 2022

După ce Gabriela Cristea a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 11 iunie 2022.

Clasamentul din această sâmbătă a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune, lucru care a influențat votul.

Timpul a trecut foarte repede în casa Mireasa, iar concurenții au început să lege relații extrem de speciale, lucru care nu poate fi trecut cu vederea de către cei din fața micilor ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa, sâmbătă, 11 iunie 2022

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Mioara. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare.

Doamna a primit vestea cu uimire și se pare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa, sâmbătă, 11 iunie 2022

1. SABRINA
2. GIOVANA
3. YANA

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatele cursei de eliminare. Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa, sâmbătă, 11 iunie 2022

1. PERNEȘ
2. ANDREI
3. SESE

Telespectatorii au fost cei care și-au ales favoriții și i-au menținut în top 3, oferindu-le imunitate.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a certat în direct cu mama sa. Schimb de replici dur. Yana a privit supărată totul

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatele cursei de eliminare. Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa... Mireasa 2022, seoznul 5. Ce face Alisia, la 2 săptămâni de când a părăsit competiția. Imaginile publicate de fosta concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x