Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 2. Mădălina, transformată la mai bine de un an de la Finală. Cum arată după ce a slăbit

În ultimele luni, Mădălina de la Mireasa sezon 2 a postat puține imagini în social media. Totuși, cei care o îndrăgesc au putut observa că tânăra a slăbit mult în ultima perioadă.

colaj de imagini cu radu si madalina de la mireasa sezon 2 Galerie
În ultimele luni, Mădălina de la Mireasa sezon 2 a postat puține imagini în social media. Totuși, cei care o îndrăgesc au putut observa că tânăra a slăbit mult în anul care a trecut de la Finală.

Mădălina nu a fost foarte activă în social media, mai ales după ce s-a despărțit de Radu, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Dacă despre viața ei personală nu se știu prea multe, Radu pare că a reușit să se vindece și să-și refacă viața după divorț. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4.

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a cununat civil în Finala Mireasa sezon 2.

Amalia a fost iubita lui John, cu care a și ieșit din competiție. Cei doi s-au despărțit la mai puțin de o lună de la eliminare, lucru de care mulți fani ai emisiunii erau convinși deoarece considerau că nu se potrivesc.

Citește și: Mireasa sezon 2. Replica Mădălinei după ce Radu a anunțat că a fost decizia ei să se despartă: Viața mea e distrusă

Cum arată acum Mădălina de la Mireasa sezon 2

În ultimele săptămâni ale sezonului 2 Mireasa, Mădălina se arăta nemulțumită de aspectul său fizic. Torturile primite de concurenți au ”ajutat” mult la rotunjirea formelor, iar fetele au încercat să țină inclusiv diete, însă fără rezultat.

Iată că după ce a ieșit din competiție, Mădălina a reușit să revină la silueta de invidiat. Ba mai mult, fosta concurentă pare acum posesoarea unei siluete trase prin inel.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce a apărut pe contul Mădălinei după ce Radu și-a asumat relația cu Amalia

Deși postează rar pe rețelele sociale, fosta soție a lui Radu mai distribuie imagini pe Instastories.

Tânăra a publicat o imagine care o arată într-o cămașă albă, cu un brâu negru. Mădălina are părul prins și poartă cercei rotunzi. Schimbarea în greutate este evidentă, iar complimentele au curs cu siguranță prin mesaje private.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce se întâmplă cu Leo și Nora. Medicul a fost în casă, a anunțat Gabriela Cristea... Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Nora s-au separat. Cine a inițiat despărțirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x