Antena Căutare

Radu de la Mireasa sezonul 2 și Amalia din sezonul 4 formează un cuplu. Ce declarații și-au făcut în social media

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu madalina, radu, amalia si john de la mireasa sezon 5 Galerie
După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4. | Antena 1

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce a apărut pe contul Mădălinei după ce Radu și-a asumat relația cu Amalia

Radu de la Mireasa 2 și Amalia de la Mireasa 4 formează un cuplu

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Iată că Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4.

Ea a fost iubita lui John, cu care a și ieșit din competiție. Cei doi s-au despărțit la mai puțin de o lună de la eliminare, lucru de care mulți fani ai emisiunii erau convinși deoarece considerau că nu se potrivesc.

Acum Amalia zâmbește și nu oricum, ci la brațul lui Radu Bobelică. Cei doi s-au fotografiat la Satu Mare, în timp ce râd și se țin de mână.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. John are o nouă iubită. Cum arată Daiana, femeia care l-a cucerit

”Grija și blândețea ta 🥰
Mi-au redat încrederea 😘
Ai reușit să-mi repari inima! ❤
Cum să îți mulțumesc iubire, ești superbă pentru mine”, a scris Radu la imaginea postată cu Amalia.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos. A încărcat aceeași fotografie și a notat: ”Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână… ❤️🫀”

Ce povești de iubire au trăit Radu, respectiv Amalia în casa Mireasa

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

De asemenea, și veștile de afară a afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Citește și: Andreea și Radu de la Mireasa, mai îndrăgostiți ca niciodată. Gestul superb făcut de fostul concurent la adresa iubitei

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

S-au căsătorit în Marea Finală, pe care au și câștigat-o. Mai târziu, s-au cununat religios în afara casei Mireasa. Cuplul lor s-a destrămat în urmă cu câteva luni.

De cealaltă parte, Amalia de la Mireasa sezon 4 a fost interesată de Marius, pentru o perioadă scurtă de timp.

După intrarea lui John, ea a fost foarte încântată de John, însă el s-a arătat mai reținut. Cu toate acestea, nu a durat mult până au format un cuplu.

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru diverse lucruri.

Mama fetei chiar a sunat și a rugat-o să fie atentă, precizând faptul că nu se potrivesc. Amalia și-a ascultat inima, însă la câteva săptămâni după ieșirea din competiție, ea și John au decis să meargă pe drumuri separate.

A slăbit mult, iar acum apare des în costume de baie. Cum arată noua siluetă a Cosminei, iubita lui Alin de la Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Ce a apărut pe contul Mădălinei după ce Radu și-a asumat relația cu Amalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x