Mireasa 2021, sezon 3. Alina a avut o copilărie încercată. Povestea ei le-a făcut pe mame să plângă

Copilăria Alinei de la Mireasa sezon 3 a fost marcată de violențe greu de închipuit.

Copilăria Alinei de la Mireasa sezon 3 a fost marcată de violențe greu de închipuit

Antena 1

Tânăra i-a povestit lui Alin că tatăl său era violent și că a asistat, de la o vârstă foarte fragedă, la agresiunile suferite de mama ei.

Amintirile de la 4 ani sunt cele care o fac să-și aleagă cu grijă partenerii, i-a spus ea lui Emil.

Alina, urmărită de violență

Dincolo de experiențele traumatizante legate de mama și tatăl ei, Alina nu a scăpat de certuri nici când a crescut.

După ce mama ei a divorțat și a părăsit pe furiș căminul conjugal, la scurt timp după ce a pierdut o sarcină, femeia și copiii au încercat să aibă o viață normală.

Ceva timp mai târziu, mama Alinei și-a refăcut viața. Din păcate, și acest bărbat i-a făcut viața un chin. Alcoolul și violența verbală au lăsat urme adânci în sufletul tinerei de la Mireasa sezon 3.

”A aruncat cu un ciocan micuț. I-a trecut foarte aproape pe la ureche. În momentul ăla a pus stop.”, a povestit Alina.

Ea a mai adăugat: ”Știu că nu toți bărbații sunt așa, dar asta mă face să fiu mult mai atentă la detalii. Consider că psihologul nu-mi va schimba percepția. Indiferent care e situația, voi analiza în continuare. Așa sunt.”

Cine este Alina de la Mireasa sezon 3

Alina are 29 de ani și îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul are ce vorbi. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochii albaști, să fie frumos la față.

Ultimele știri