Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are Alexandra, sora lui Alin, despre noua relație cu tânăra Cosmina

Alexandra, sora lui Alin de la Mireasa sezon 3, și-a spus părerea despre relația fratelui său cu tânăra Cosmina.

colaj de imagini cu alin, cosmina cand se saruta si sora alexandra Galerie
Alexandra, sora lui Alin de la Mireasa sezon 3, și-a spus părerea despre relația fratelui său cu tânăra Cosmina

Aceasta a vorbit, în emisiunea Mireasa - Urzeala Soacrelor de la Antena Stars, despre sărutul din emisia live Mireasa sezon 3 dintre Alin și Cosmina.

Citește și: De ce Romina nu voia să-și sune familia. A plâns când a vorbit cu mătușa ei

Oficializarea relației lor a avut loc după ce verișoara Cosminei a sunat și a spus că îl place pe fiul doamnei Daniela. Entuziasmat că a primit acordul familiei, Alin a sărutat-o chiar atunci pe concurentă.

Alexandra, sora sa, s-a declarat mulțumită de faptul că băiatul și-a luat inima în dinți și a făcut ce simte.

Citește și: Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce simte

”Important e ce credeam noi, familiile lor, implicit tu. Noi nu am reușit să luăm legătura (n.r. cu verișoara Cosminei), dar poate curând o să vorbim și în privat. Important este că noi credem că această relație este una reală și este atât de frumos ce se întâmplă între ei. Nimic nu mai contează.”, a spus Alexandra, sora lui Alin.

Gabriela Cristea, gazda emisiunii Mireasa - Urzeala Soacrelor a mărturisit că a auzit același lucru de la Alexandra și înainte de emisiunea live.

Alin s-a despărțit recent de Adelina

Alin de la Mireasa sezon 3 a afirmat în emisia din 6 iulie 2021 că vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului. La doar câteva ore distanță, ajutat de staff-ul emisiunii, iubita sa a fost apelată.

”A văzut în live și nu o să răspundă la telefon. Nu o să zică să fac ce vreau, o să zică: Renunți la tot?!”, a spus Alin într-o discuție cu ceilalți concurenți.

Și chiar asta s-a întâmplat. Adelina nu a răspuns la telefon, așa că Alin i-a transmis un mesaj prin intermediul camerei.

Citește și: Un cadou de la fani a pus-o pe Cosmina în locul Adelinei. Cum s-a simțit fata

”Mi-am dorit să vorbesc cu Adelina, nu a răspuns. A dat ocupat. (...) Vreau doar să mă asigur că ești bine și că totul e în regulă. Îmi pare rău de toată situația creată. Cred că cel mai bine ar fi să ne despărțim. Nu am putut să mă apropii de tine și să te iubesc. Nu cred că aș ajunge niciodată să te iubesc așa cum meriți. Asta am vrut să-ți transmis. Îmi pare rău că nu ai răspuns și sper să fii bine în continuare.”, a fost o parte din mesajul lui Alin pentru Adelina.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are doamna Victoria despre despărțirea lui Ionuț de Romina... Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela lipsesc din emisia live. Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x